Online hartenjagen en freecell spelen: de ideale manier om verveling te doden!

Online hartenjagen en freecell spelen: de ideale manier om verveling te doden!

Wanneer je even geen zin hebt in het scrollen door TikTok of het spelen van Pokemon Go, is het tijd voor iets anders. Iets wat even leuk is, maar niet zo veel tijd in beslag neemt. Een leuk alternatief is online hartenjagen of freecell spelen. Dit zijn twee verschillende spellen, maar ze hebben allebei hetzelfde doel: verveling tegen gaan!

HARTENJAGEN IS HET IDEALE SPEL OM DE TIJD TE DODEN

Online hartenjagen is een kaartspel dat door veel mensen wordt gespeeld om de tijd te doden. Het doel van het spel is om zo weinig mogelijk strafpunten te krijgen door zo weinig mogelijk harten te verzamelen. 

Het spel is erg simpel, maar kan toch erg vermakelijk zijn. Er zijn echter wel een aantal aandachtspunten waar je rekening mee moet houden. In dit artikel zal ik de regels van hartenjagen beschrijven en een aantal aandachtspunten toelichten.

SPELREGELS HARTENJAGEN

Het spel hartenjagen wordt gespeeld met een normaal kaartspel van 52 kaarten. De volgorde van de kaarten is ook zoals normaal gebruikelijk, dus van laag naar hoog: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, boer, vrouw, heer en aas.

De bedoeling van het spel is om zo weinig mogelijk harten te pakken. Je moet dus proberen om andere kaartsoorten te pakken en om de harten te geven aan de andere spelers.

AANDACHTSPUNTEN BIJ HARTENJAGEN

  • Probeer zo snel mogelijk van je harten af te komen. Als je van een bepaalde kaartsoort geen kaarten meer hebt, kan je harten meegeven als die kaartsoort gespeeld wordt.
  • Als je de hoogste kaart in een kaartsoort hebt, probeer dan zo snel mogelijk van die kaart af te komen. Zo vermijd je dat je harten krijgt van andere spelers.

 

FREECELL SPELEN ALS AFWISSELING

Online Freecell is een ander online spel dat je kunt spelen als je even geen zin hebt in iets anders. Het spel is ontzettend simpel: je moet alle kaarten van de tafel afleggen op de vier aflegstapels. Het is een patience (solitaire) spel, dus je speelt het alleen. Het kan erg verslavend zijn, maar het is ook een leuk spel om even te spelen als je even geen zin hebt in iets anders.

Als je dus even geen zin hebt in het scrollen door TikTok of het spelen van Pokemon Go, is online hartenjagen of freecell spelen een leuk alternatief. Het is een leuke manier om je tijd te verdoen en af en toe iets anders te doen dan je normaal zou doen.

Hartenjagen en Freecell
Geen reactie's

Geef een reactie