Leuke cadeautips

Leuke cadeautips

Als het op verjaardagen aankomt is het najaar altijd hoogseizoen voor mij. Een heel groot deel van mijn vrienden en bekenden is jarig tussen 1 september en 1 januari. Dat doet nogal eens wat met mijn creativiteit en is veelal de oorzaak van het feit dat ik met iets standaards aankwam als een cadeaubon of een lelijke giftset. Inmiddels zie ik in dat je ook op een leuke manier cadeaus kunt geven aan vrienden en bekenden. Daarom koop ik tegenwoordig leuke cadeaus, bijvoorbeeld op Charles.nl.

Originele presentjes

Voor mij dus geen standaard cadeaus meer, maar leuke en originele presentjes die een glimlach toveren op het gezicht van de ontvanger. Als ik niet naar de verjaardag zelf kan komen, dan laat ik het pakketje gewoon bezorgen bij de mensen thuis en deze webshop zorgt ervoor dat ik als afzender op het cadeaupakket kom te staan. Zo hoeven ze zich nooit af te vragen van wie het cadeautje komt. Top oplossing als je het mij vraagt.

Ik geef echter het liefste mijn cadeautjes zelf en dat komt vooral omdat ik cadeau’s geven heel erg leuk vind. De blik van spanning in de ogen als ze het cadeautje uitpakken. De lach op het gezicht en de herkenning in de ogen als blijkt dat de gever goed heeft nagedacht over het cadeau vind ik altijd prachtig. Het is dan ook fijn als een webshop een breed assortiment aan cadeaupakketten heeft die niet vallen in de categorie “lekker standaard”.

Het is een eitje om een prachtcadeau uit te kiezen

De cadeaupakketten op Charles.nl zijn dan ook verre van standaard. Als je de ontvanger van het cadeautje een klein beetje kent, dan is het een eitje om een prachtcadeau uit te kiezen en deze te laten bezorgen bij de jarige. Ook kun je het cadeau natuurlijk naar je eigen adres laten sturen en het meenemen naar het feest van de jarige. Hoe je het ook brengt. Het krijgen van zo’n leuk cadeau is echt altijd een feest.

De cadeaupakketten hoef je natuurlijk niet alleen voor een verjaardag te kopen. Ze zijn nagenoeg allemaal geschikt voor iedere feestelijke gelegenheid. Zo kun je ze bijvoorbeeld ook kopen voor een bruiloft, een diploma-uitreiking of als je het zakelijk bekijkt, als relatiegeschenk. De ontvanger hoeft niet eens thuis te zijn. Veel cadeaus passen gewoon door de brievenbus, zodat als de ontvanger gewoon aan het werk is of ergens feest aan het vieren is, hij of zij het cadeau later niet op hoeft te halen bij de buren of bij een afhaalpunt. Wat mij betreft is dat een win-win situatie.

Mijn vrienden, bekenden en relaties hoeven dus nooit meer verplicht naar een winkel die ik heb uitgekozen voor hun cadeau. Deze winkels verdienen dus ook niks meer aan mij omdat ik geen giftcards meer bij ze koop. In plaats daarvan kies ik voor de verbinding en stuur of geef ik een cadeau dat echt past bij die persoon. Dat is liefde, dat is verbinding en daarom ben je in mijn ogen vrienden.

Ook voor zakelijke relaties kies ik voor verbinding en laat ik duurzame relatiegeschenken bedrukken. Alle geschenken met een persoonlijke boodschap en verre van standaard. Ik krijg veel positieve reacties van relaties dat het geschenk erg op prijs gesteld wordt. Toch fijn om op deze manier de verbinding aan te gaan.

Leuke cadeautips
Geen reactie's

Geef een reactie