Cadeau’s voor mannen

cadeau voor man

Cadeau’s voor mannen

Volgende maand word ik alweer veertig. Voor mij tijd om eens na te denken over cadeautjes. Niet omdat ik zo’n hebberig persoon ben, maar in de voorgaande jaren viel ik stil als mensen mij vroegen wat ik voor mijn verjaardag wilde. Na lang nadenken kwam ik op de volgende leuke cadeautjes voor mannen.

Ondergoed is ook voor mannen een top cadeau

Hoewel het soms een beetje standaard aanvoelt, de meeste mannen zijn heel erg blij met mooi ondergoed! Of het nu sokken zijn een mooie slip of een super hippe boxershort, pak die kans en maak diegene waar je het cadeau voor koopt super blij! Ik kan namelijk uit ervaring zeggen dat het zelf kopen van ondergoed nogal laag op het prioriteitenlijstje staat en ik soms met boxershorts van twee tot vijf jaar oud aan de billen loop.

Er is natuurlijk ruim keus als je een man ondergoed cadeau wilt geven. Zelf heb ik liever één duurdere boxershort dan 6 goedkope. Ook ga ik heel goed op felle kleuren of een onderbroek die provoceert met een aparte tekst of afwijkend design, maar ik weet uit ervaring dat veel mannen toch liever voor de standaard strakke boxer gaan. Weet je het niet zeker, probeer dan eens een kijkje te nemen in zijn kledingkast.

Geef een man een geurtje cadeau (als je weet wat hij lekker vindt)

Nog zo’n standaard cadeau waar je de gemiddelde man heel erg blij mee krijgt, namelijk een lekker geurtje. Hierin schuilt wel een risico. De meeste mannen hebben namelijk al jong een voorkeur voor een bepaalde geur bepaald en zijn hier moeilijk in te veranderen. Koop je dus een geurtje als cadeau voor een man, zorg dan dat je weet welke geur hij lekker vindt. Weet je dit niet, koop dan een cadeaukaart van een parfumerie, anders loop je het risico dat jouw geurtje achterop de plank in het badkamerkastje terecht komt.

Gadgets als cadeau hoeft niet duur te zijn

Niet iedere man houdt ervan, maar als derde cadeautip voor mannen wil ik toch de gadgets aanstippen. Veel kerels vinden het namelijk leuk om te pielen met allerhande technische vindingen. Dit hoeven geen dure dingen te zijn. De Ali Expres Gadgetsectie staat vol met gadgets onder de 10 Euro. Wil je een stapje verder gaan, kies dan eens voor een statief voor zijn mobiele telefoon of doe de man een paar biersokken cadeau.

Speelgoed als cadeau voor een man

Ieder mens is in wezen een klein kind. Het is alleen de mate waarin we dat kind in onze volwassen jaren het zwijgen opleggen die bepaalt of dat kind ook na de puberteit doorleeft. Mannen leggen het interne kind in mindere mate het zwijgen op en zijn daarom vaker dan vrouwen blij met speelgoed dat eigenlijk voor kinderen bedoeld is. Mij doe je bijvoorbeeld ernstig plezier met Nerf pistolen of een mooie doos LEGO, maar er zijn ook mannen die Barbie’s verzamelen of met treintjes spelen.

Weekend weg

Ben je echt van plan om te investeren in een cadeau voor een (jouw) man, kijk dan eens of je een leuk weekend weg kan organiseren. Boek een hotel, plan leuke uitjes en kom eens samen tot rust op een fijne plek. Dit kan een plek zijn met een speciale herinnering of een hele nieuwe plek om juist daar samen herinneringen te maken. De keuze is volledig aan jou. Hoe er wel rekening mee dat je tijdens het weekend weg dingen doet die de man écht leuk vindt. Heeft hij een hekel aan vreemde handen die aan hem zitten, boek dan bijvoorbeeld geen massage.

cadeau voor man
Geen reactie's

Geef een reactie