Lego Titanic 10294 – Geruchtenmachine

Lego Titanic 10294 – Geruchtenmachine

Maak maar vast een flinke plek vrij op één van de planken in je hobbykamer, want als de geruchten waar zijn komt er binnenkort een gigantisch nieuwe LEGO set aan. Vooralsnog zijn er enkel een setnummer en een richtprijs bekend, maar goed ingelichte bronnen hebben aangegeven dat er een LEGO Titanic aankomt!

Wanneer zou de LEGO Titanic uitkomen?

Zoals ik al zei: LEGO zelf heeft de komst van de Titanic nog niet bevestigd. Een klein vogeltje vertelde mij dat de set uit zou moeten komen op Black Friday, dat is dus nog minder dan drie maanden! Ik ben echt helemaal blij met deze geruchten over de LEGO Titanic en ben nog blijer als de geruchten waar blijken te zijn. Ik ga de Titanic gemaakt van LEGO dan ook zeker kopen. De periode rond de feestdagen is voor mij ook ideaal, want dat betekent dat ik de Titanic LEGO set sneller bij elkaar heb gespaard.

Wat gaat de LEGO Titanic kosten?

De geruchten over de LEGO Titanic zingen in hoog tempo rond. Mijn ervaring is dan ook dat de geruchten zeker waar zijn en dat we binnenkort als AFOL’s onze portemonnee mogen gaan trekken. Boze tongen spreken al over een bedrag van $699,-. Voor Nederland houdt dat meestal in dat de prijs tussen de €699 en de €749 zal worden. Daarmee wordt het gelijk de op twee na duurste LEGO set ooit, na de Millennium Falcon en de Imperial Star Destroyer.

Voor wie is de LEGO Titanic?

Aangezien de LEGO Titanic geen licenced set is zoals de twee andere duurste sets die vallen onder het LEGO Starwars thema, mogen we aannemen dat de Titanic waarschijnlijk de grootste LEGO set ooit wordt. Door de vele blokjes lijkt de set op dit moment dus niet geschikt voor kinderen onder de 16 jaar oud en zal de LEGO Titanic waarschijnlijk gaan vallen onder de LEGO Creator Expert Serie.

Ik ben als AFOL persoonlijk erg benieuwd of de geruchten over een Titanic van LEGO waar blijken te zijn en ga jullie zeker op de hoogte houden. Als de set uitkomt en als ik hem in mijn bezit heb zal ik dit artikel aanpassen en jullie voorzien van een gedetailleerde review.

LEGO Titanic
Geen reactie's

Geef een reactie