LEGO Beursagenda 2020

LEGO Beursagenda 2020

Als je naar een leuke LEGO beurs wil of als je je afvraagt wanneer er een leuk LEGO evenement is, dan is het vaak goed zoeken. Dat komt doordat er veel kleinere Legobeurzen zijn. Ook worden niet alle Lego-evenementen centraal georganiseerd en is het vaak niet goed te vinden waar en wanneer je iets leuks met LEGO kunt doen. Daar komt nu verandering in! Vanaf vandaag heeft Papablogger een echte LEGO Beursagenda. In deze LEGO Beursagenda komen alle noemenswaardige LEGO beurzen en LEGO evenementen te staan. Zo hoef jij er niet meer naar te zoeken.

Hoe vind je de LEGO Beursagenda?

Ik ben hard bezig om de LEGO Beursagenda hoog in Google te krijgen. Helaas gaat dat niet snel en zul je voor nu nog even de LEGO Beursagenda moeten bookmarken in de browser van je telefoon of PC. Als je over een maand of twee echter Googelt naar LEGO Beursagenda, dan zal deze vast bovenaan staan. Dit vooral omdat er nog geen andere websites zijn die alle LEGO evenementen actief bijhouden.

Papablogger zal onafhankelijk en helemaal gratis alle beurzen en evenementen die te maken hebben met LEGO opnemen in de LEGO Beursagenda. Een kalender voor LEGO evenementen van kleine bijeenkomsten voor AFOL’s tot aan LEGO World. Ik wil dan ook alle organisatoren oproepen om hun evenement en alle gegevens naar mij te e-mailen.

Waarom een LEGO evenementenkalender?

Zoals ik al schreef is het best moeilijk om leuke evenementen te vinden die betrekking hebben op het bouwsteentje. Veel organisatoren weten niet veel van marketing en promoten daarom hun LEGO evenement verkeerd. Op die manier weet maar een select gezelschap de beurzen te vinden en dat terwijl ook zij hopen op steeds meer bezoekers. Doordat het in de LEGO wereld ontbreekt aan samenwerking en regie is er niemand die een echte kalender heeft opgepakt.

Vanaf nu kan iedereen dus op Papablogger terecht voor een echte LEGO Beursagenda. In de evenementaankondiging kun je doorklikken naar de website van de organisatie of van het evenement zelf. Op deze manier kun je ook de meest recente informatie bekijken. Zo weet je altijd op tijd wat de toegangsprijs van de LEGO beurs is en of het een LEGO evenement is voor alle leeftijden of alleen voor kinderen of AFOL’s. Ik hoop dat de LEG Beursagenda een mooie tool gaat zijn die gaat leven onder ouders, kinderen en verzamelaars.

Legobeurs 2020,LEGO Beursagenda
Geen reactie's

Geef een reactie