Hoe een labelwriter mijn leven makkelijker maakt

Hoe een labelwriter mijn leven makkelijker maakt

Soms zijn het de kleine dingen die je leven net even dat beetje makkelijker maken. In mijn geval is mijn labelwriter zo´n voorbeeld. Sinds het ding gekocht is helpt het mij met letterlijk tientallen zaken die eerder met post-its of gewoon uit het hoofd gedaan werden. De labelwriter zorgt dus nu al voor een opgeruimd hoofd en een opgeruimd huis, ideaal! Er zijn nog veel meer dingen die door de labelwriter simpeler worden om te doen, vandaar dit artikel over hoe mijn labelwriter mijn leven makkelijker maakt.

De labelwriter ondersteunt mijn hobby

Zoals jullie misschien wel weten is LEGO één van mijn hobby’s. Als AFOL bouw ik LEGO en heb ik hele voorraden van het plastic speelgoed. Niet alleen complete sets, maar ook losse steentjes en zelfs nep LEGO. Met Dymo 4XL labels op de verschillende bakjes is het snel overzichtelijk gemaakt wat er in de bakjes zit en soms zelfs waar ik het voor kan of moet gebruiken.

Met een labelwriter kun je gezonder leven

Hoewel gezond leven inmiddels ook een soort hobby van mij is geworden, verdient het toch een eigen alinea. De labels zijn bijvoorbeeld erg handig bij het meal preppen! In een korte omschrijving geef ik aan wat er in het bakje zit en op welke datum het gemaakt is. Voor houdbare zaken geef ik ook de uiterste consumptie datum aan. Op deze manier wordt er niemand ziek en blijft meal preppen gezond. Allemaal door het gebruik van een simpele labelwriter.

Mijn labelwriter maakt me een betere vader

Als baby al kreeg mijn zoon veel zelfgemaakte babyvoeding. Door zijn “maaltijden” ter grootte van een ijsblokje te labelen, kon ik mijn zoon een gevarieerd aanbod aan babyvoeding geven. Nooit kreeg hij twee dagen achter elkaar het zelfde. Ook later, toen de porties wat groter werden, gebruikte ik de label writer om op diepvriesbakjes aan te geven wat er in het bakje zat en van welke datum het bakje was.

Naast eten zijn labels ook handig voor bakken speelgoed, oude kleding die je wil bewaren en zelfs in fotoboeken gebruik ik de labels. Het meeste gebruik ik de labels echter voor spullen die het huis uit gaan. Zo zit er een groot Dymo 99012 label in de binnenzak van zijn jas met daarop zijn naam, mijn telefoonnummer en de adressen van zowel mij als zijn moeder. Ook gaan gebruik ik de labelwriter voor uitgeleende kinderboeken, kleding en zijn schooltas. Je kan het zo gek niet bedenken of de label writer komt tevoorschijn.

Toepassing label writer
Geen reactie's

Geef een reactie