Herinneringen maken doe je samen, ook als je niet meer bij elkaar bent

Herinneringen maken doe je samen, ook als je niet meer bij elkaar bent

Ondanks dat de moeder van Morris en ik niet meer bij elkaar zijn, proberen we Morris toch samen op te voeden. Het heeft even geduurd voordat de co-ouderschap zijn uiteindelijke vorm gevonden had. Inmiddels kan ik zeggen dat ik tevreden ben met hoe de situatie nu is. Morris ziet mij en zijn moeder in gelijke mate. Er zijn zelfs dagen dat Morris ons samen ziet en dat we samen leuke dingen ondernemen. Al deze momenten, zowel samen als apart, worden door zijn vader en zijn moeder vakkundig op de gevoelige plaat vastgelegd. Herinneringen maken doe je samen en de vastgelegde momenten kunnen mooi op canvas of in een lijstje aan de muur.

Mooie momenten vastleggen

Hoewel 2020/2021 met de nodige tranen gepaard is gegaan zijn er ook momenten geweest die ik nooit meer zal vergeten. Mooie momenten met zowel Morris als Fleur, tijdens verjaardagen of de bijvoorbeeld de sterfdag van Morris overgrootoma. Al deze mooie momenten werden door Fleur en mij vastgelegd met onze telefoon of fotocamera. Hier zijn echt de allerleukste foto’s uitgekomen.

Voor de komende zomer staan er ook weer genoeg uitjes op de agenda en als corona het toelaat zullen ook de vakanties uitgebreid op camera worden vastgelegd. Naast dat ik die zal delen op mijn social media kanalen en in mijn blog, zullen er ook een aantal van deze foto’s aan de wand worden opgehangen

Herinneringen op canvas aan de muur

Ik weet nog dat wij in ons oude huis de hele wand vol hadden hangen met fotolijstjes. Op een aantal andere wanden hing een foto op canvas en ook In de slaapkamers waren de herinneringen volop aanwezig. Door de break up hebben de meeste foto’s het nieuwe huis niet gehaald. Hier stonden immers alle gelukkige momenten met Fleur mij en Morris op. Dat zijn herinneringen die ik koester, maar waar ik niet dagelijks mee geconfronteerd wil worden. Ik ben voornemens om in het huis waar ik nu woon de nieuwe herinneringen ook als canvas aan de muur te hangen en om een nieuwe wand uit te kiezen waar tientallen fotolijstjes komen te hangen.

Er zijn immers al meerdere super mooie momenten geweest en er zijn prachtige foto’s gemaakt. Afgelopen winter nog stond Morris als het ware model voor papa en mama. Zowel Fleur als ik hebben prachtige foto’s gemaakt en Ik heb er zelfs al een aantal laten ontwikkelen dus die kunnen binnenkort aan de muur. Het valt me alleen wel op dat ik zelf nogal weinig op foto’s sta. Ik zal dus de mensen om mij heen vaker moeten vragen om een mooie foto van mij te maken, zodat ook ik onderdeel kan worden van alle herinneringen aan de muur.

Foto op canvas
Geen reactie's

Geef een reactie