HelloFresh Ervaring

HelloFresh Ervaring

Een week geleden kwam Fleur op het geniale idee om ons avondeten te bestellen bij HelloFresh. HelloFresh is de welbekende maaltijdbox waar je je favoriete recepten kunt bestellen en dan de verse recepten krijgt thuisgestuurd. Vanaf nu neem ik jullie mee in mijn Hello Fresh Ervaring. Ik ben niet vies van het proberen van nieuwe dingen, vooral als het me tijd kan schelen. Als het vooropgezette plan daadwerkelijk tot uitvoer wordt gebracht zal het me zo een uur of drie slenteren door de supermarkt uitsparen. Daarnaast is het proberen van iets nieuws altijd leuke content voor op deze website. Een HelloFresh dagboek was geboren. Gemak dient de mens.

Hello Fresh Ervaringen

Ik ging natuurlijk niet zomaar akkoord. Eerst heb ik samen met Fleur de voor en de nadelen afgewogen. Vervolgens heb ik voor de vorm nog even moeilijk gedaan over geld. Ook heb ik me zorgen gemaakt over dingen die ik niet lust. Ik ben nogal een zeikerd als het mijn eten betreft. Ik lust pas sinds kort bepaalde soorten kaas, ik walg van champignons en heb weinig met de smaak bitter. (Natuurlijk niet als het op bier aankomt ;)). We eten thuis niet super ongezond en gelukkig kan ik goed koken, maar ik had nog geen Hello Fresh ervaring. Van wat ik had gezien van de recepten gaan deze boxen ook zeker meehelpen aan ons gewichtsverlies, dus uiteindelijk ging ik akkoord met Hello Fresh.

Fleur en ik hebben vervolgens de afspraak gemaakt dat er geen uitsluitingen plaatsvinden op het recept. Dus ook al lust je geen spruitjes, ze gaan niet uit het recept en je eet wat de pot schaft. Ik voelde me met de seconde avontuurlijker worden kan ik je zeggen! Dat is ook wel nodig, want Fleur is al net zo’n zeurkous met eten en aangezien we willen dat Morris later niet net zo’n moeilijke eter wordt, moeten we onze smaakpapillen toch trainen. Ook Fleur ging dus een hele ervaring tegemoet als het om eten gaat.

Hoe werkt Hello Fresh?

HelloFresh werkt eigenlijk best simpel. Hoe werkt HelloFresh?

Fleur was net te laat om het ideale menu samen te stellen en dus moesten we het doen met het standaard menu. Je moet namelijk voor zaterdag je wensen doorgeven anders krijg je het menu dat HelloFresh standaard voor je klaar heeft staan. Dat menu wordt dan op de woensdag op het door jouw gewenste tijdstip afgeleverd.

Hello Fresh Vuurdoop

Afgelopen woensdag was dus onze Hello Fresh vuurdoop! Een uur voor aankomst kreeg Fleur nog netjes een SMS en om 17.30 reed het busje (zonder zich op de stoeprand of in de modder vast te rijden) voor onze deur. Een aller vriendelijkste meneer bood mij een klein doosje aan en zag mijn teleurstelling. Ik dacht dat al mijn voorspellingen waren uitgekomen en dat ik alsnog voor honderd en een ingrediënten naar de Appie kon.

Een glimlach verscheen op zijn gezicht en met een lach in zijn stem kondigde hij aan dat er nog veel meer kwam. Naast het kleine doosje kwam er een middelgrote doos en een groot pakket uit zijn bus. Deze zette hij netjes op het balkon en na een vriendelijk “goeie dag meneer” ging hij naar zijn volgende adres. Ik tilde de dozen naar binnen en het uitpakken kon beginnen.

Verse ingrediënten

De kleine doos was de door Fleur bestelde Fruitbox. Mango, bananen, sinaasappels, aardbeien, appels,  druiven, mandarijnen en zelfs een ananas. Super lekker en natuurlijk heel erg gezond. Voor twee hardcore ongezonde eters wel een hele verandering natuurlijk. We hebben hier in huis nog nooit een gevulde fruitmand gehad, maar nu hadden we bijna te weinig ruimte om het fruit op te bergen. De medium doos was voor het ontbijt. Als je iemand bent die nooit ontbijt, dan komt er nogal wat op je af kan ik je zeggen. Mango Smoothie met cashewnoten, Yoghurt met druiven en muesli en een ciabatta met spek omelet. Genoeg voor 5 dagen.. Man, zo ga ik nog kilo’s aankomen!

Als hoofdact kwam dan eindelijk het grote pakket. Hier kwamen alle ingrediënten voor ons diner voor de aankomende vijf dagen. Weer valt de enorme hoeveelheid verse producten op. Op de bijgeleverde receptenkaarten staat ook nog eens hoe lang deze producten houdbaar zijn. Op deze manier kun je snel de volgorde waarin je het op gaat eten bepalen. Kip, garnalen, aubergine, tartaar, kilo’s groente, ik was tevreden en inmiddels niet meer sceptisch over de levering van HelloFresh. In de komende weken zal ik jullie op de hoogte houden van mijn ervaringen

Dit artikel is op geen enkele manier gesponsord door HelloFresh of derden partij gelieerd aan HelloFresh. Ik schrijf in dit artikel en de daarop volgende artikelen met vergelijkbaar onderwerp mijn ervaringen en gevoelens op. Ik heb dan ook geen middelen ontvangen voor het schrijven van dit artikel. Mocht je echter via een link op deze pagina aankopen doen, dan kan het zijn dat ik daar een kleine bijdrage voor ontvang. Voor klachten of ervaringen met HelloFresh verwijs ik je dan ook naar HelloFresh zelf.

Levering HelloFresh
HelloFresh Fruitbox
Little Gem sla HelloFresh
HelloFresh Dagboek
HelloFresh unboxing
Geen reactie's

Geef een reactie