Een betrouwbare wagen privé leasen

Een betrouwbare wagen privé leasen

Wil je een auto leasen? Ook als particulier kun je vrij eenvoudig een auto leasen. Het is dus zeker niet zo dat deze mogelijkheid er alleen voor ondernemers is. Als je een auto wilt leasen, dan kun je voor private lease kiezen. Private lease heeft tal van voordelen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden wanneer je als particulier wilt leasen? Hieronder lees je alles over private lease!

Met private lease heb je relatief weinig kosten

Kies je voor private lease? Dan kun je rekenen op relatief lage kosten. Je kunt heel goed voorspellen wat je iedere maand kwijt zal zijn. Je betaalt bijvoorbeeld geen wegenbelasting en ook geen verzekering, dit wordt door de leasemaatschappij betaald. Dit kan je maandelijks veel schelen. Goed om te weten is ook dat je niets aan onderhoud betaalt. Zo zijn de maandelijkse lasten mogelijk zelfs nog lager dan wanneer je een auto zou kopen. Dat terwijl je bij de aankoop van de auto ook nog eens een flink bedrag moet investeren. Veel mensen maken daarom een verstandige keuze om een auto privé te leasen.

Een geleasede auto is een betrouwbare auto

Kies je voor private lease? Dan krijg je de beschikking over een nieuwe auto. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Peugeot 208 private lease. Met een dergelijke auto hoef jij je niet snel zorgen te maken over problemen die zich kunnen voordoen. En zelfs als er toch een keer iets aan de hand is met de auto, is er eigenlijk niets aan de hand. In zo’n geval kun je namelijk gewoon even contact opnemen met de leasemaatschappij. De leasemaatschappij is verantwoordelijk voor het onderhoud aan de auto en zorgt er dus voor dat de auto snel weer naar behoren werkt.

Welke auto’s kun je allemaal private leasen?

Je kunt vrijwel ieder soort auto private leasen. De Peugeot 208 is een zeer populaire keuze. Dit omdat deze Franse auto allesbehalve duur is om te leasen. Dat terwijl de auto er met zijn looks zeer fatsoenlijk uitziet. Bovendien is de Peugeot 208 een betrouwbare auto en is het model uitermate geschikt voor in de stad maar ook voor langere afstanden. Mocht je liever een ander merk of model auto willen leasen, dan is dit ook een optie. Houd er wel rekening mee dat je voor een duurdere auto ook een hoger maandelijks bedrag betaalt. Dat betekent ook dat je in dit geval moet aantonen dat je voldoende verdient om het leasebedrag steeds te kunnen betalen.

Is leasen betrouwbaarder dan het kopen van een auto?

Leasen is in veel gevallen in ieder geval betrouwbaarder dan het kopen van een occasion. Dat terwijl het leasen vaak ook nog een stuk voordeliger is. Koop je een oude auto,  bijvoorbeeld uit 2010, dan weet je nooit hoe lang deze nog zal blijven rijden. Bovendien zullen de kosten aan onderhoud ook vrij hoog uitvallen. Dat terwijl je met een leasewagen niet bang hoeft te zijn dat deze zomaar stopt. Over het algemeen kom je dus heel makkelijk aan een goedkope en betrouwbare wagen door voor leasen te kiezen.

Private lease
Geen reactie's

Geef een reactie