Keuze uit tal van verschillende soorten duurzame tuinhuizen

Keuze uit tal van verschillende soorten duurzame tuinhuizen

Als vader heb je af en toe een moment voor jezelf nodig. De één trekt de kroeg in met vrienden, de ander bezoekt een sportwedstrijd van diens favoriete club en weer iemand anders besluit aan de slag te gaan in de tuin. Om na het maaien van het gazon of het wieden van het onkruid in borders een plek te hebben om je tuingereedschap op te bergen is een stevig, duurzaam tuinhuis handig. Tuinhuizen zijn er in tal van verschillende soorten en formaten. 

Denk bijvoorbeeld niet alleen aan de variant waar je zelf in kunt zetten, maar kijk ook eens naar een Keter tuinhuis. Deze tuinhuizen, welke in verschillende varianten worden aangeboden, bieden je de ruimte om je tuin opgeruimd te houden. Een Keter tuinhuis biedt niet alleen plek voor je tuingereedschap, maar bijvoorbeeld ook voor een aantal lege bloempotten en de kussens op het tuinmeubilair. Doordat deze tuinhuizen van kunststof gemaakt zijn, gaan ze vele jaren mee.

Duurzaam tuinhuis om zelf in te zitten

Naast de tuinhuisjes die je kunt gebruiken voor het opbergen van spullen, kun je voor een variant kiezen waar je zelf in kunt zitten. De ideale plek om een moment voor jezelf te nemen en te genieten van een mooi boek of je favoriete tijdschrift. Ook kun je van zo’n tuinhuis een compacte mancave maken om samen met vrienden een drankje te kunnen drinken op de vrijdagavond. In de wintermaanden, wanneer het te koud wordt om in het tuinhuis te zitten, kun je de beschikbare ruimte gebruiken om je tuinmeubelen in op te bergen. Zo blijven deze langer mooi en voorkom je dat ze beschadigd raken als gevolg van het weer in het najaar.

Tips bij het kopen van een tuinhuis

Wanneer je de aanschaf van een tuinhuis overweegt zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Let bijvoorbeeld op de vorm hiervan, op het formaat van het tuinhuis, het materiaal waarvan deze gemaakt is en het aantal ramen waarover deze beschikt. Naast de kunststof tuinhuizen voor het opbergen van spullen van een merk als Keter, wordt online een breed scala aan houten tuinhuizen aangeboden. Probeer hierbij te voorkomen dat het hout in direct contact staat met het grondoppervlak. Er kan vocht in het hout trekken, wat de duurzaamheid van het tuinhuis schaadt. Het helpt wanneer je een houten tuinhuis eens per jaar in de beits zet.

Tuinhuis kopen
Geen reactie's

Geef een reactie