Drie modetrends voor de hippe papa

Drie modetrends voor de hippe papa

Leuke modetrends zijn niet alleen voor de bekende mensen en hippe tieners. Ook papa’s zien er natuurlijk graag goed uit. Af en toe leuke kleding uitzoeken hoort daar bij, maar hoe kies je nu de juiste look om een hippe papa te zijn? Let je alleen op kleding of maak je het af met leuke accessoires? Niet iedereen heeft evenveel gevoel voor het volgen van modetrends, maar een aantal van deze trends zijn voor iedereen goed te volgen. De leukste modetrends voor hippe papa’s nemen we dan ook graag met je door.

Een stoer horloge

Een horloge is meer dan een item waarop je kunt zien hoe laat het is. Het is namelijk ook een zeer populair mode accessoire die jouw look helemaal af kunt maken. Een horloge past namelijk bij veel verschillende outfits en geeft je een extra stoere look. Horloges komen in verschillende soorten en maten. Het is absoluut niet noodzakelijk om een horloge van honderden euro’s te kopen. Kies een horloge dat goed bij je eigen stijl past. Kies bijvoorbeeld een klassiek horloge met een grote wijzerplaat als je vaak een blouse of colbert draagt, of een moderne smartwatch als je een meer sportieve of moderne look wil hebben. Voorbeelden van een stoer horloge zijn een Tommy horloge of een Apple Watch. Binnenkort komt Black Friday er aan. Als je een Black Friday horloge koopt, ben je vaak veel voordeliger uit.

Sportieve sneakers

Soms mag een kledingstijl een stukje vlotter. Wat minder stijf om wat hipper en moderner voor de dag te komen. Een manier om dit te realiseren, is het kiezen voor sportieve sneakers. Een sportieve sneaker kan je outfit helemaal afmaken. Jeans zijn perfect te combineren met sneakers. Het grote voordeel van deze schoensoort is dat ze in alle soorten, maten en kleuren te verkrijgen zijn. Of je nu van felle, opvallende kleuren houdt, of als basic kleuren je voorkeur hebben, er zijn altijd sneakers te vinden die bij jouw smaak passen. Het geeft je een leuke, vlotte uitstraling.

Blouse combineren met trui

Je ziet het vandaag de dag steeds vaker, een blouse die gedragen wordt onder de trui en waarbij de kraag van de blouse over de trui komt. Deze combinatie is een perfect voorbeeld van casual chique. Het is een goed voorbeeld van een nette uitstraling, met een vlotte en moderne twist. Een veel gekozen combinatie is een witte blouse onder een donkere trui. Dit is een combinatie die je zowel in een formele omgeving zoals een kantoor kunt dragen, maar ook op een verjaardagsfeestje. Maak het af met een modern horloge en je look is helemaal af.

Wie graag een hippe papa wil zijn, doet er goed aan om de verschillende modetrends goed in de gaten te houden. Want voordat je het weet zijn de trends die jij gevolgd hebt al weer oud, en staan de nieuwe trends voor de deur. Wanneer je kinderen oud genoeg zijn kunnen ze je ongetwijfeld helpen bij je transformatie naar hippe papa.

Modetrends vaders
Geen reactie's

Geef een reactie