Cadeautips als je iemand wilt bedanken

Cadeautips als je iemand wilt bedanken

Bedanken is een goede manier om te laten zien hoeveel je iemand waardeert. Om wat ze voor je gedaan hebben of om simpelweg te tonen dat hij of zij een absolute topper is. Altijd voor je klaarstaat. Er zijn van die mensen die je eigenlijk nooit genoeg kunt bedanken. Zoals je partner, een goede vriend of de juf van de kinderen. Het fijne van bedanken is dat het ook echt positief werkt. Je hoeft weinig terug te doen. Je hoeft geen groots cadeau te geven om je waardering te uiten. Natuurlijk mag dat, maar er is niemand die dit van je verwacht. Dat maakt het juist zo leuk om iemand spontaan te verrassen. Te zeggen: “ik zie wat je doet en ik ben je dankbaar”.

Maar soms is het lastig om te bedenken hoe je dit moet aanpakken. Wat is nu echt een goed cadeau als je iemand die jou dierbaar is wilt bedanken? We hopen dat de volgende cadeautips de nodige inspiratie bieden.

Bloemen

Bedankt bloemen zijn misschien wel het meest universele cadeau ter wereld. Bloemen doen het altijd goed. Voor zowel mannen als vrouwen. Mensen worden letterlijk geluk van bloemen. Het zorgt dat de natuur in huis terecht komt. We ons gewaardeerd voelen. Natuurlijk maakt het wel verschil wat voor soort bloemen je geeft. Als je even snel een bosje bloemen bij het tankstation oppikt, dan is dat een lieve gedachte, maar voelt het wel een beetje gehaast. Het gaat niet om het geld dat je aan het cadeau uitgeeft, maar wel aan de moeite die je er in hebt gestoken. Kies je voor een kwalitatief boeket, dan laat dit direct jouw waardering zien. Zeg je echt volmondig bedankt.

Handgeschreven brief

Hoe lang is het geleden dat je echt nog een brief met de hand hebt geschreven? Niet gewoon een appje of een mail verstuurd hebt naar iemand? De digitale wereld is prachtig, maar het creëert wel meer afstand tussen de mens. Het contact is veranderd. Daarom juist zo mooi als je het dit keer anders doet. Als je echt de tijd neemt om te gaan zitten en met de hand je gevoelens op papier zet. Dit kan voor iedereen die je dierbaar is. Vertel maar eens waarom je ze zo graag wil bedanken. Wat de reden is dat je hem of haar in het zonnetje wil zetten. Een handgeschreven brief zal nooit verkeerd vallen, zolang je maar uit je hart schrijft.

Dinerbon

Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand die zichzelf altijd wegcijfert? En daardoor eigenlijk nauwelijks tijd heeft voor zichzelf. Geef dan iets waarmee ze zichzelf eens kan verwennen. Zoals een dinerbon. Er zijn verschillende bonnen die je kunt kopen. De meeste bonnen kunnen bij heel veel verschillende restaurants worden verzilverd. Het leuke van een dinerbon is dat dit voor iedereen geschikt is. Voor een collega, een goede vriend of misschien zelfs wel je partner. Nog leuker als jullie hier natuurlijk samen van kunnen genieten. Een echte klassieker die nooit zal vervelen. 

Bedankbloemen
Geen reactie's

Geef een reactie