5x inspiratie voor een leuke goodiebag

5x inspiratie voor een leuke goodiebag

Goodiebags zijn erg handig om in te zetten als cadeau tijdens een leuke winactie of giveaway, maar je kunt ze ook gebruiken als relatiegeschenken voor (potentiële) zakenrelaties en werknemers. Je kunt de goodiebag en de items die je erin stopt customizen zodat je niet alleen aan je klantenbinding werkt maar ook veel extra zichtbaarheid voor je onderneming genereert. Benieuwd wat voor goodiebags je allemaal kunt maken? Lees snel verder: we zetten een aantal mogelijkheden voor je op een rij!

1.     Sportief

Veel mensen zijn tegenwoordig bezig met een gezonde levensstijl. Hier hoort geregeld sporten natuurlijk ook bij! Je kunt hier op inspelen door een sportieve goodiebag samen te stellen voor je klanten. Zorg dan voor voldoende bedrukte katoenen tassen en voorzie ze van leuke gepersonaliseerde items die je klanten kunnen gebruiken tijdens het sporten. Denk dan aan een bidon met logo, een handdoek en zweetbandjes.

2.     Zoet

Iedereen wordt blij van lekkere zoetigheid. Daarom is een goodiebag met snoepgoed altijd een leuk idee! Kies dan wel iets wat bij je onderneming past, zoals gepersonaliseerde chocoladerepen of zakjes drop met je logo erop. Ben je met je bedrijf duurzaam bezig? Dan kan het een leuk idee zijn om gepersonaliseerde Tony Chocolonely-repen aan te schaffen en deze in de goodiebag te stoppen. Dit zijn Fairtrade chocoladerepen en stralen dus uit dat jij duurzaamheid belangrijk vindt!

3.     Kantoor

Je kunt ook een goodiebag met kantoorartikelen samenstellen. Dit is voor mensen altijd handig; zo hebben ze snel materiaal om mee te werken bij de hand. Ook hier kun je dan weer goed gebruik maken van een relatiegeschenk met opdruk zoals pennen met logo, customized schriften en notitieblokken met logo. Naast dat je deze goodiebags aan (potentiële) klanten kunt geven tijdens beurzen of na een belangrijke vergadering, kun je ze bijvoorbeeld ook uitdelen aan nieuwe werknemers om ze zo een warm welkom te geven.

4.     Gadgets

Vind je het leuk om een goodiebag samen te stellen met items die mensen kunnen gebruiken tijdens het werk, maar wil je het een iets modernere invalshoek geven? Kies dan voor een goodiebag met gepersonaliseerde gadgets. Tegenwoordig gaat veel digitaal en hier horen natuurlijk de handigste gadgets bij! Denk bijvoorbeeld aan USB-sticks met logo, customized webcam covers en muismatten met je bedrijfsnaam erop. Je kunt ook aan andere gadgets denken natuurlijk, zoals bluetooth-boxjes of powerbanks.

5.     Zon & strand

De zomer is volop aan de gang en dat betekent dat mensen weer op vakantie gaan! Daarom is het leuk om geschenktasjes te maken met items die je klanten en zakenrelaties kunnen gebruiken bij vakantieactiviteiten. Voorbeelden hiervan zijn bedrukte strandballen of badhanddoeken met logo. Verder kun je nog denken aan mooie zonnebrillen met je bedrijfsnaam erop of strandslippers die zijn voorzien van jouw logo. Voorzie de goodiebag dan van vrolijke, zomerse kleuren en je hebt de ultieme goodiebag om mee te nemen op vakantie!

Extra tip: katoenen draagtassen worden het vaakst gebruikt bij goodiebags, maar wanneer dit niet helemaal bij het imago van je bedrijf past kun je natuurlijk ook voor een andere soort tas gaan. Denk dan aan papieren tasjes, polyester rugzakjes of jute tassen. Wil je het helemaal anders aanpakken? Ga dan voor een stoere giftbox met bedrukte tape eromheen!

Goodybag tips
Geen reactie's

Geef een reactie