Waarom papa’s helemaal gek van gadgets zijn?

Waarom papa’s helemaal gek van gadgets zijn?

Papa’s houden van gadgets. Ze willen altijd en alles weten over de nieuwste ontwikkelingen in de techwereld. Zo lopen ze met hun telefoon in de hand rond, zonder ook maar één keer met hun ogen te knipperen. Op zoek naar handige technische, maar vooral mooi ontworpen hulpjes, die het leven makkelijker maken. Moeders vinden dat zonde, en vinden dat het beter is om even niets te weten over de nieuwste snufjes die je op internet kunt vinden. Geef haar maar romantische quality time of een heerlijke hand in hand strandwandeling zonder smartphone die je met allerhande pushmeldingen lastig valt.

En of het nu gaat om innovatieve speeltjes voor in de auto, tuin of huis, je kunt vaders er enorm blij mee maken als verjaardagscadeau of zomaar op een willekeurig moment. Zo blijkt ook de smart-tv een bron van vermaak voor papa’s waar ze het liefst zo veel mogelijk uit willen halen of aan willen koppelen. Het is bijna net zo leuk om te weten wat je allemaal op die smart-tv kunt zetten als op je smartphone. Zo zijn er heel wat apps die je kunt aansluiten op je smart-tv. Er is een handig apparaatje waarmee dit allemaal nog makkelijker te realiseren is. Gewoon een chromecast kopen.  Zo kun je bijvoorbeeld films bekijken, je games downloaden of je sociale media op je tv zien. Niet alleen handig voor de papa’s maar ook voor de hele familie. Je kunt namelijk een onbeperkt aantal iphone’s of tablets aan deze chromecast connecten. Wel even een tijdschema afspreken wanneer wie aan de beurt is om van de tv gebruik te maken..

Boys & toys

Vooral binnen bepaalde genres doen speeltjes voor vaders het goed. In de auto zijn er bijvoorbeeld allemaal handige hulpmiddelen om handsfree te bellen. Dat kan een plakhouder zijn, maar ook een bluetooth oortje dat je met twee smartphones tegelijk kunt verbinden. Gadget’s voor papa’s zijn er op meer vlakken verkrijgbaar. Zo zijn drones enorm populair. In facebook groepen van gelijkgestemden voert de mannelijke bevolkingsgroep dan ook de boventoon. Zo is het op het gebied van fotografie ook. Bij vogels spotten met een lange telelens zie je bijna alleen maar mannen. Waarom bepaalde hobby’s en gadgets zo aantrekkelijk zijn voor mannen blijft vooralsnog een raadsel.

Vraag je het een vrouw dan zal ze meteen herkennen dat sommige gadgets een magische aantrekkingskracht hebben op de man. ‘Mijn man is helemaal gek van technologische gadgets. Hij heeft er een hartstikke groot arsenaal aan. Eén van zijn favoriete gadgets is een draagbare speaker. Die maakt het geluid van zijn favoriete muziek in een handomdraai goed genoeg voor een feestje bij het zwembad. Hij gooit die zelfs in het zwembad om te bewijzen dat ie waterproof is’

Jaloers

Mannen zijn helemaal gek van technologische gadgets. In elk huis, in elke auto, in elke tas is er wel eentje te vinden. Zelfs tijdens het werk praten mannen onderling over het nieuwste innovatieve apparaatje wat ze onlangs online hebben aangeschaft zo blijkt. Omdat mannen het vaak over technologische gadgets hebben, lijkt het alsof deze groep er altijd naar op zoek is. Eenmaal gekocht, ligt de volgende gadget al weer op de loer achter de horizon.

Gadgets voor vaders
Vaders en gadgets
Geen reactie's

Geef een reactie