5 sieraden voor mannen

5 sieraden voor mannen

Wie denkt dat sieraden alleen voor vrouwen zijn, heeft het helemaal mis! Ook voor mannen zijn er prachtige sieraden. Deze sieraden zijn wat stoerder, maar mocht je niet per se een stoer sieraad willen? Kijk dan eens welke unieke sieraden Juwelier Jos nog meer maakt.

1.  Schakel armband

Schakelarmbanden zijn er in alle soorten en maten. Ze kunnen heel fijn zijn, maar ook wat grover zoals deze op de foto. Zilver is misschien de meest gangbare kleur, maar je kunt ook kiezen voor schakelarmbanden van goud. Houd je van zilver, maar vind je goud een mooi metaal of zou je er graag in willen investeren? Kies dan voor een schakelarmband in witgoud.

2.  Zegelring

Van oudsher werden zegelringen gebruikt om een afdruk te zetten in een lakzegel voor het afsluiten van bijvoorbeeld een brief. Het heeft daarom iets adelijks. Helemaal omdat zegelringen ook bekend staan als ringen waar familiewapens op zijn afgebeeld. Die ringen worden nog steeds gedragen. Maar tegenwoordig hoef je niet van adel te zijn of een familiewapen te hebben om een zegelring te dragen. Je hebt ze in verschillende soorten en maten en bij de juwelier kun je er een gravure naar wens in laten zetten. Zo wordt het heel persoonlijk.

3.  Horloge

Ook een horloge is een goed sieraad voor mannen. Ook hierin heb je veel verschillen. Van horloges met een leren band tot horloges van hout. Vaak hebben juweliers een ruim aanbod in verschillende merken. Wanneer je een horloge koopt bij de goudsmid is er vaak ook nog de mogelijkheid het horloge te personaliseren met een gravure. Is je horloge kapot of wil je wat aanpassingen doen? De horlogemaker van Juwelier Jos helpt je graag!

4.  Collier

Ook colliers kun je als man goed dragen. Er zijn verschillende manieren waarop colliers gevlochten worden. Daarnaast zit er ook, net als bij een schakelarmband, verschil in dikte. Zo kun je kiezen voor een subtiel collier, of een die meer opvalt. Afhankelijk van jouw wensen kies je voor zilver of goud.

5.  Leren armband

Leren armbanden zijn ook heel geschikt voor mannen. Je hebt ze in verschillende kleuren en in verschillende breedtes. De leren banden kun je eventueel voorzien van een metalen tussenstuk waar je ook een persoonlijke gravure in kunt laten zetten. Een vingerafdruk bijvoorbeeld, een bijzondere datum of de naam van je geliefde.

Sachakelarmband voor mannen
Horloge als sieraad mannen
Leren armband
Geen reactie's

Geef een reactie