3 tips om zelfverzekerder te worden in de slaapkamer

3 tips om zelfverzekerder te worden in de slaapkamer

Voel jij je onzeker in de slaapkamer? Dat kan iedereen overkomen. En daar is natuurlijk van alles aan te doen. Je hebt waarschijnlijk iets waar je je onzeker over voelt. Over je lijf, je prestaties of een combinatie van beiden. Sommige mannen hebben daardoor moeite een erectie te krijgen of behouden, wat nog meer onzekerheid oplevert. Dat kun je natuurlijk verhelpen. Met hulpmiddelen voor je erectie bijvoorbeeld. Daar vertellen we je meer over. Maar je kunt het ook anders aanpakken, met communicatie of de setting in de slaapkamer.

Tip 1: gebruik iets om je erectie te helpen

Ligt het aan je erectie dat je niet zelfverzekerd bent? Dan kun je bijvoorbeeld kamagra kopen. Dit is een erectiemiddel dat in India wordt voorgeschreven voor mannen met erectieproblemen. Het zorgt ervoor dat je eenvoudiger een erectie krijgt. De werkzame stof in dit middel is sildenafil. Dat werkt tot 5 uur lang. Dat moet genoeg zijn voor een leuke tijd met je bedpartner. Door kamagra te nemen loop je niet zonder reden met een erectie. Het werkt namelijk pas op het moment dat er ook bloed naar de penis stroomt, dus als er seksuele opwinding is. Er is gewoon minder voor nodig dan zonder dat je zo’n middel hebt genomen. Klik hier voor meer van dit soort middelen.

Tip 2: communiceer met je partner

Lukt die erectie wel of gebruik je daar al iets voor? Misschien ben je dan om andere redenen niet (helemaal) zelfverzekerd. Het zal je verbazen hoe eenvoudig het is om dat op te lossen door te communiceren. Veel mensen weten niet goed wat ze doen en of het werkt voor hun bedpartner. Zelfs als je eenmalig met iemand het bed deelt, is het goed om te communiceren. Vraag wat iemand wel of niet lekker vindt, of het bevalt wat je aan het doen bent en of het anders kan. Zo krijg je een idee wat wel en niet goed bevalt, of dat nu bij dezelfde persoon is of juist bij verschillende mensen.

Tip 3: de setting

De setting kan minstens zo belangrijk zijn. Soms wordt je seksleven saai omdat je steeds hetzelfde doet in hetzelfde bed, met name wanneer je in een langere relatie zit. Het kan een boost geven om daar eens wat aan te veranderen. Doe extra je best om er iets leuks van te maken in de slaapkamer bijvoorbeeld, zodat je helemaal op kunt gaan in de intimiteit. Of probeer je seksleven juist eens te verplaatsen naar een andere ruimte.

Tips zelfvertrouwen slaapkamer
Geen reactie's

Geef een reactie