3 accessoires die je als papa niet mag missen

3 accessoires die je als papa niet mag missen

We hebben allemaal wel eens van die momenten dat je maar even je telefoon of tablet aan je kinderen geeft om ze bezig te houden. Ze spelen een spelletje en zijn zo weer even zoet. Hier is helemaal niks mis mee, want soms heb je nou eenmaal even vrije handen nodig. Al is het maar een paar minuten of misschien wel een uur. Sommige dingen moeten gewoon gedaan worden. Het enige nadeel is, dat een telefoon en tablet erg kwetsbaar kunnen zijn. Het zijn gevoelige apparaten die vatbaar zijn voor vervelende krassen en barsten. Kleine en onhandige kinderhandjes kunnen daarom best gevaarlijk zijn. Gelukkig zijn er een aantal handige accessoires die eventuele schade, en dus dure reparatiekosten, kunnen voorkomen.

  1. Telefoonhoesjes
    Het ligt misschien voor de hand, maar het mag best gezegd worden. Een hoesje voor je telefoon is echt een must. Niet alleen als je kinderen hebt, maar gewoon voor iedereen. Je smartphone is erg kwetsbaar en heeft zo een kras of barst te pakken. Met een van de vele telefoonhoesjes kun je dit voorkomen. Als je kinderen vaak met je telefoon spelen, is het misschien ook handig om een telefoonhoesje aan te schaffen dat net wat meer grip biedt. Zo glijdt je telefoon wat minder snel uit hun handen en voorkom je een harde smak tegen de grond. Kortom, een simpele manier om vervelende schade tegen te gaan!
  2. Screenprotector
    Iets wat hand in hand gaat met een telefoonhoesje is natuurlijk een screenprotector. We weten allemaal dat kinderhandjes niet altijd even schoon zijn. Ze spelen met alles wat ze tegenkomen, stoppen hun vingers in hun mond of in hun neus en gaan dan vrolijk met jouw telefoon spelen. Met een iPhone 11 Pro screenprotector of screenprotector voor een andere telefoon breng je een extra laagje aan over je beeldscherm. Dit extra laagje kun je goed schoonmaken, wat natuurlijk een voordeel is met al die plakhandjes! Maar dat is natuurlijk niet alles. Een screenprotector zorgt er ook voor dat je beeldscherm minder vatbaar is voor krassen. Het beeldscherm is misschien wel het kwetsbaarste onderdeel van je telefoon, dus goede bescherming is belangrijk. Daarnaast is het laten repareren van je beeldscherm al helemaal niet goedkoop, dus je kunt het beter voorkomen dan genezen!
  3. Tablethoes
    Voor een tablet geldt eigenlijk hetzelfde als voor een telefoon. Het is een kwetsbaar apparaat, ook vooral het beeldscherm is kwetsbaar. Gelukkig kun je een iPad hoes of hoes voor een ander soort tablet aanschaffen. Er zijn zelfs tablethoezen die speciaal gemaakt zijn voor kinderen. Deze beschikken over kindervriendelijk foam materiaal én hebben een handig handvat. Zo laten je kinderen de tablet minder snel uit hun handen glijden. Het handvat is in sommige gevallen ook nog om te vouwen tot standaard. Ideaal als je kinderen, of jijzelf natuurlijk, even een filmpje willen kijken!
Man met telefoon
Geen reactie's

Geef een reactie