Dit kan een vergaderlocatie doen voor je creativiteit en productiviteit

Dit kan een vergaderlocatie doen voor je creativiteit en productiviteit

Vergaderen kan erg vermoeiend zijn, vooral als dat wordt gedaan in een saaie ruimte waar geen enkele moeite is gedaan om sfeer te creëren. Bij de Black & White Community vergaderlocatie in Breda heeft men dat goed begrepen. Er wordt alles aan gedaan om je vergadering snel en succesvol te laten verlopen. Niet alleen door te zorgen voor goed uitgeruste vergaderruimtes, maar ook door aandacht te hebben voor de sfeer. Bij Black & White Community voelt iedereen zich thuis door de Oosterse accenten in de inrichting en door een prachtige tropische binnentuin.

Vier vergaderruimtes

De vier vergaderruimtes zijn allemaal anders ingericht, maar hebben wel ongeveer dezelfde uitstraling. Ruimte 1 is geschikt voor hooguit 4 personen. Er kunnen één op één gesprekken worden gehouden, maar deze ruimte is ook geschikt voor coachingsdoeleinden. De warm ingerichte ruimte 2 is wat groter. Er is plaats voor 8 personen. Vergaderruimte 3 is ook geschikt voor 8 personen, maar deze is wat zakelijker ingericht. Vergaderruimte 4 is de grootste overlegruimte. Er kunnen 45 personen in. Door de comfortabel grote tafel is deze ruimte prima geschikt voor brainstormsessies. Door het uitzonderlijk grote scherm zijn er ook presentaties mogelijk.

Professionele faciliteiten

In alle 4 de vergaderruimtes beschik je over alle attributen die nodig zijn voor efficiënt overleg. Er is een flip-over, een whiteboard en een LED Tv-scherm. Het presentatiescherm in ruimte 4 is uitzonderlijk groot en heeft een professionele beamer. Tijdens bijeenkomsten is het ook belangrijk dat iedereen iets te drinken heeft. Daarom zijn er in elke ruimte standaard koffie, thee, water en verse koekjes aanwezig. De aanwezigen kunnen dat zelf pakken. Bij vergaderingen die langer dan een dagdeel duren kan er tussentijds gezamenlijk worden geluncht in het restaurant.

Vegan lunch

Het restaurant dat bij Black & White Community hoort, is ingericht als plek om te relaxen. Het Balinese meubilair is zeer comfortabel en de decoratie zorgt voor een ongedwongen en informele setting. Na een intensief gesprek in de vergaderruimte worden de zinnen even volledig verzet, en kun je het over andere onderwerpen hebben. In het restaurant kun je ervoor kiezen om alleen iets te drinken, maar wie daarvoor open staat kan genieten van een heerlijke vegan lunch. Die is niet alleen heel gezond, maar ook erg lekker. Het is dus een goede gelegenheid om eens kennis te maken met deze vorm van voedsel bereiden.

Flexibiliteit

Black & White Community doet zijn best om zoveel mogelijk efficiency en flexibiliteit te bieden. De locatie ligt dichtbij de snelweg en is per auto uitstekend bereikbaar. Parkeren kan in de onmiddellijke nabijheid. Een vergaderruimte huren kan per dagdeel. Wat deze locatie tot een fijne plek maakt is de combinatie van een restaurant, vergaderzalen en een tropische binnentuin ineen. De inrichting is rustgevend en sfeervol. In de vergaderruimtes krijg je geen benauwd gevoel, want er is veel daglicht en er zijn hoge plafonds. Kortom, als je hier gaat vergaderen is dat meer dan alleen een zakelijke meeting.

Black and white vergaderruimte Breda
Geen reactie's

Geef een reactie