Review: slaven armband met tekst van Kus Terug

Kus terug Slaven armband

Review: slaven armband met tekst van Kus Terug

Fleur is een sucker voor alles wat met sieraden te maken heeft. Ze draagt voornamelijk ringen en oorbellen, maar soms ook een armband. Ik kan me eigenlijk geen Fleur zonder sieraden voorstellen. Sieraden uitkiezen voor Fleur is relatief simpel. Als het parels heeft en niet goud is, dan is het al snel goed. Ik moet ook echt niet met een gouden ring of oorbellen aankomen, want dan denk ik dat het in een hoek belandt en nooit gedragen gaat worden. Zonde van moeite en middelen dus..

Fleur kan niet tegen verrassingen

Toen Kus Terug mij vroeg om een slaven armband met inscriptie te reviewen hoefde ik dan ook geen moment te twijfelen. Ik kon kiezen tussen een gouden of zilverkleurige slaven armband en mocht er voor Fleur een lieve inscriptie in laten zetten. Ik was meteen heel positief en zag dit als het ideale moederdagcadeau voor Fleur. Alleen is Moederdag nog een maand wachten en Fleur kan niet tegen verrassingen. Daarom besloot ik dat de armband het ideale cadeau is voor de oprichting van ons eigen bedrijf.

Kus terug Slaven armband

Ik klikte op de link naar de webshop van Kus Terug en kon daar heel eenvoudig de perfecte slavenarmband voor mijn vriendin uitkiezen. Ik koos dus voor de zilveren slavenarmband met tekst. Vervolgens kon ik kiezen of en welke tekst ik op de armband wilde. Je kan kiezen voor tekst op de binnenkant en de buitenkant van de armband. Ook allebei is een optie. De tekst type je eenvoudig in het daarvoor bedoelde tekstvak. Ik koos voor beide. Aan de binnenkant kwam de tekst “Binnen voor de bui” iets wat in mijn leven en in onze relatie veel betekenis heeft. Aan de buitenkant liet ik PS ik vind je lief graveren, als herinnering.

Binnen een paar dagen is het cadeau voor je vriendin in huis

Na het schrijven van jouw tekst plaats je het product in de winkelmand en kun je doorgaan met shoppen in de webshop van Kus Terug of kies je voor afrekenen. Het afrekenen is snel geregeld via iDeal en binnen een paar dagen heb je het cadeau voor je vriendin in huis! Neem maar van mij aan dat ze blij gaat zijn met dit mooie sieraad. De tekst die je kan laten graveren geeft echt een meerwaarde aan deze slaven armband.

Toen de postbode was geweest wist ik niet  hoe snel ik naar de brievenbus moest rennen. Fleur wist niet dat ik een cadeautje voor haar had geregeld, dus die wist niet wat er gebeurde. In de brievenbus lag een nette envelop met bubbelplastic. Ik sneakte deze het huis in en op een moment dat Fleur niet in huis was, pakte ik de envelop uit. Ik was positief verbaasd over de inhoud.

Een prachtig cadeau voor iedere gelegenheid

Om de ervaring zo compleet mogelijk te maken heb ik de slaven armband van Kus Terug in het daarvoor bedoelde sieradenzakje gedaan, samen met het meegeleverde schoonmaakdoekje. Op deze manier heb je een mooi cadeau en geeft het de armband heel luxe uitstraling. Toen ik Fleur vertelde dat ik een cadeau voor haar had begon ze meteen te stralen. Toen ze het sieradenzakje zag kwam er ook nog een glimlach bij. En toen ze de armband zag werd ik overstelpt met kusjes en toen ze de tekst las kwamen de tranen. Kortom, een prachtig cadeau voor iedere gelegenheid.

Fleur heeft de armband nog niet af gehad sinds ze hem kreeg. Ze is super tevreden over de stevige sluiting en hoe de slaven armband om haar pols valt. Het voelt stevig aan en de gravering ziet er super strak uit. De zilveren kleur past heel goed bij haar garderobe en andere sieraden. Kortom, de slaven armband van Kus Terug is een top cadeau gebleken!

Disclaimer

*De armband die ik heb beschreven in deze review heb ik gekregen van Kus terug Dit neemt niet weg dat ik over het beschreven product mijn eerlijke mening heb gegeven, zoals jullie dat van mij gewend zijn. Ik ben verder geen vertegenwoordiger van Kus terug of de daaraan gelieerde ondernemingen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact op met Kus terug.

3 Reactie's
 • joop kamperman
  Geplaatst op 18:29h, 22 april

  leuk kado op weg te geven

 • robvanlaere
  Geplaatst op 18:39h, 22 april

  Zeker! Mijn vriendin was er heel blij mee en zo’n tekst maakt het toch gelijk persoonlijk

 • Katelijne
  Geplaatst op 13:35h, 23 april

  Wat een prachtig cadeau!!!

Geef een reactie