Out with the old, in with the new

Out with the old, in with the new

Zoals jullie wellicht hebben gemerkt ben ik de laatste tijd nogal wat wispelturig met betrekking tot mijn website. Het vorige design was me toch wat te donker dus heb ik de hele boel op de schop gegooid en is het resultaat dat je hier nu ziet het begin van iets wat nog veel groter gaat worden. It’s time for a change!

Inmiddels heb ik namelijk een nieuwe domeinnaam verzonnen en geclaimd waar ik binnenkort deze website op ga voortzetten. Die website zal nog persoonlijker worden en jullie dagelijks een kijkje in mijn leven geven. De website waar je nu naar kijkt zal veranderen in mijn persoonlijke visitekaartje. Iets zakelijker en vooral geen gedichten en verhaaltjes. Het is allemaal nog een beetje in ontwikkeling en de uiteindelijke vorm is nog in losse blokjes modus, maar zo langzamerhand begint het allemaal vorm te krijgen. Out with the old, in with the new dus.

Write here for you

Je zal je vast afvragen waar ik dan een visitekaartje voor nodig heb.. Dat kan ik best kort uitleggen. Sinds kort ben ik namelijk begonnen met het uitbreiden van mijn kennis met betrekking tot HTML, CSS en later ook nog PHP. Heel handig als je iets doet met websites.. Maar jij doet toch helemaal niks met websites? Dat is niet helemaal waar.. Sinds februari van vorig jaar heeft Fleur namelijk een eigen bedrijf, Write Here For You.

Het idee van dit bedrijf was dat Fleur voor websites, blogs en webshops teksten zou gaan schrijven. Ook stond er een boek op stapel en was het niet ondenkbaar dat er binnen niet al te korte tijd opdrachtgevers zouden komen die van mijn spitsvondige teksten gebruik wilden maken. Dus wij naar de kvk en het bedrijf van Fleur was geboren. Fleur is als een malle aan het schrijven gegaan en dat liep allemaal best aardig, maar de ontwikkeldrang van Fleur kende geen grenzen.

Via Facebook deed ze een oproep om voor Ambitieuze Meisjes websites te gaan bouwen. Met minimale kennis en maximale inzet, is zij vol voor haar eerste opdracht gegaan en toen ging het balletje rollen. Het bleek dat er in een ver vakje van mijn brein nog wat kennis van HTML zat en dat ik dat best kon gebruiken bij sommige uitdagingen die Fleur op haar pad kreeg. Allemaal leuk en aardig, maar dat vakje kon best groter. Vandaar dat ik ben gaan leren. Niet helemaal out with the old, maar zeker wel in with the new dus.

Het leven is wat je gebeurt, terwijl je andere plannen maakt

En zo kan het dus allemaal zo lopen dat je na een dag hard werken bij Eurocross nog tot een uurtje of 01.00 achter je laptop zit. Tsja, het leven is wat je gebeurt, terwijl je andere plannen maakt. Voor nu is het plan dat ik blijf leren, blijf oefenen en in de tussentijd kleine projectjes van Fleur op me neem, maar er moet ook nog een baby komen! Het kan dus zomaar zijn dat dit over een week of twee weer helemaal anders is! Ik heb er zin in!

Man in het bos, away from the old
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.