Zo vier je de ‘sweet sixteen’ van jouw puber

Zo vier je de ‘sweet sixteen’ van jouw puber

Eén keer knipperen met je ogen. En je denkt (zo cliché maar zo waar) hoe hard is het toch allemaal gegaan. Van die kleine baby, groeide je kind uit tot een ondernemende en schattige peuter. Je ziet jezelf nog staan bij het schoolplein op de eerste schooldag van je kleuter. Daarna de hele basisschoolperiode en toen met die veel te grote tas naar de middelbare school. En dan vandaag, de dag waarop je niet meer kleine kind ineens 16 is geworden. Reden om dit groots te vieren. Hoe kun je dit doen? Hierbij 3 tips om een onvergetelijke sweet sixteen party te vieren!

Bedenk een thema

Sweet sixteen is een beetje uit Amerika overgekomen. Daar vieren ze de 16e verjaardag groot en in een thema. Vraag je bijna-jarige zoon of dochter eens naar welk thema leuk is. Van ‘fout to be proud’ tot het favoriete filmpersonage. Alles kan zo’n beetje. Dan kun je alles in thema stijl aan pakken. Van de versieringen tot de taart en de uitnodigingen. Vraag ook de gasten om zich in de stijl van het thema te kleden. Dit zorgt meteen voor feestplezier!

Ballonnen als cadeau

Geef eens ballonnen als cadeau. Er zijn hele leuke ballonnen speciaal voor verjaardagen! Het leuke is, deze heliumballonnen kun je naar eigen wens samenstellen. Zo kun je kiezen voor de kleuren van het thema. En natuurlijk niet een paar ballonnen, maar pak lekker groot uit. Met een grote tros ballonnen heb je de aandacht én meteen decoratie te pakken.

Ook leuk: als je iemand kent die 16 wordt, kun je de ballonnen ook thuis laten bezorgen. Deze worden in een feestelijke en grote doos bezorgd. Een leuke verrassing voor degene die jarig is! Het bestelproces is eenvoudig en verloopt snel, waardoor je binnen mum van tijd dit toffe cadeau hebt uitgezocht.

Kies een passend verjaardagscadeau

Tja in Amerika geven ze nog wel eens een auto met een strik erom. Dit zal niet in ieders budget passen. Sterker nog, weinig huishoudens met een puber van 16 zullen dan al een auto geven. Het cadeau mag wel speciaal zijn. Dus bedenk eens een ludieke actie en een tof cadeau. Geef dit op de avond, dat hoort er wel een beetje bij. Het mag ook best wat humor bevatten. Bijvoorbeeld een miniatuur auto aan een sleutelhanger. Als je dan maar wel ernaast een echt cadeau geeft om teleurstelling te voorkomen 😉

Welke ballon is jouw favoriet om jarige mee te verrassen?

Sweet sixteen
Geen reactie's

Geef een reactie