Tips voor leuke cadeaus voor een pasgeborene!

Tips voor leuke cadeaus voor een pasgeborene!

Binnenkort ga je op kraamvisite bij één van je goede vriendinnen om haar mooie nieuwe baby te bewonderen. De geboorte van het kleine wondertje moet groots gevierd worden, en daar hoort een speciaal cadeau bij! Heb je geen inspiratie en ben je op zoek naar ideeën voor een speciaal cadeau voor de geboorte van een kindje? Lees dan gauw verder!

In het ziekenhuis

Als je langsgaat in het ziekenhuis vlak na de geboorte om de kersverse moeder en het kindje een bezoekje te brengen, is het natuurlijk leuk om een klein cadeautje te geven. Dit kan voor zowel het kindje als voor de kersverse ouders zijn! Denk hier bijvoorbeeld aan een mooi bos bloemen met vrolijke kleuren. Wanneer je geen tijd hebt om langs te gaan in het ziekenhuis, maar wel iets kleins wilt geven, kun je ervoor kiezen om een ballon te versturen met een lief tekstje over de geboorte van hun kindje!

Gepersonaliseerd kraamcadeau

Als het cadeautje gericht is voor de pasgeborene, dan moeten we een hele andere kant op gaan denken. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een gepersonaliseerd cadeau te geven. Dit kan bijvoorbeeld een speelgoedtrein zijn met de naam van het kindje, een boekje met de naam van het kindje erin verwerkt, kleding of een knuffel. Het is een ontzettend lief gebaar om een gepersonaliseerd cadeau te geven voor de geboorte van het kindje van je goede vriendin.

Karretje of hobbelpaardje

Wil je een wat groter cadeau geven, dan kun je ervoor kiezen om een karretje of loopfietsje als kraamcadeau te geven. Dit is een geweldige tool voor de baby om te leren lopen wanneer hij/zij een stukje groter is. Je vriendin zal je enorm dankbaar zijn dat je hebt bijgedragen aan de grote stap die haar kindje binnenkort gaat zetten (letterlijk)! Een ander idee is het geven van een hobbelpaardje. Deze zijn erg leuk en staan ontzettend schattig op de kinderkamer.

Fotoboek

Hoe leuk is het om voor de nieuwe mama en kindje een fotoboek te maken vanaf het moment dat ze wist dat ze zwanger was tot aan dat ze bevallen is van het nieuwe wonder. Dit is een cadeau waar je de nieuwe mama ontzettend mee zult ontroeren. Zwanger zijn is één van de mooiste dingen wat een vrouw kan overkomen en daar wil je altijd aan herinnerd worden. Voor het kindje is het erg leuk voor later om te zien hoe haar/zijn ouders vroeger waren toen ze jong waren!

Cadeaus newborn,kraambezoek
Geen reactie's

Geef een reactie