Rollend en spelend de lente in

Rollend en spelend de lente in

Sinds de coronacrisis is het leven voor jong en oud veranderd. Vooral voor kinderen is de situatie rondom corona even wennen. De scholen zijn lang dicht geweest en ze konden niet meer zomaar bij vriendjes en vriendinnetjes thuis spelen. Daarom hier wat leuke tips om toch veilig te kunnen spelen met elkaar!

Ga op avontuur

Wellicht kan je niet meer met zijn alle binnenspelen, maar buiten is genoeg te doen en te ontdekken. Ga me elkaar naar buiten de natuur in. Verzamel in het bos grote takken en bouw samen een hut. Ook zijn er genoeg speeltuinen waarin je met je vrienden kan spelen. Ook als je niet in de buurt van een bos of speeltuin woont is naar buiten gaan nog steeds heel leuk.

Zo kan je bijvoorbeeld een steprace houden op straat met je vrienden. Het enige wat je nodig hebt is een step en racen maar! Ook kan je je step gebruiken om door de buurt heen te crossen samen met je vrienden. Vind je racen minder leuk en stunt je liever over de straat? Dan is een stuntstep misschien meer iets voor jou. Deze step is speciaal ontworpen om gave stunts mee te doen.

Nog meer buiten speel tips

Vaak zit er in elke buurt wel een cool skatepark. Het leuke van een skatepark is dat je er niet alleen kan skaten. Zo kan je ook je step of fiets in een skatepark gebruiken. Houd je juist wel van skaten? Dan is het een idee een skateboard aan te schaffen. Skateboards zijn er in allerlei vormen, kleuren en maten. Zo heb je special skateboards speciaal gemaakt om trucs mee te doen, maar heb je ook boards die speciaal gemaakt zijn voor lange afstanden. Deze longboards zijn zo gemaakt dat je er lange afstanden mee kan boarden over verschillende soorten ondergronden. Lekker met je vrienden cruisen kan dus heel goed met een longboard.

Verder zijn er ook nog skeelers die je heel goed buiten kan gebruiken. Skeelers lijken een beetje op schaatsen maar in plaatst daarvan met wieltjes onder je voeten. Ook kan je ze heel goed in een skatepark gebruiken. Je kan zelfs verschillende wieltjes onder je skeelers bevestigen. Zo heb je speciale wielen die betere grip hebben als je wilt stunten op de skatebaan. Maar je hebt ook speciale wielen voor lange afstanden. Ook zijn er skeelers die je kan gebruiken als schaatsen. Zo koop je er twee voor de prijs van één. In de winter klik je de schaats zo onder je schoen en als je juist de straten op wilt, wissel je deze om voor een paar goede wieltjes en worden het skeelers. Wel zo handig!

Rollend de lente in
Geen reactie's

Geef een reactie