Nu moet je Sinterklaascadeau’s kopen!

Nu moet je Sinterklaascadeau’s kopen!

Je zal er vast nog niet aan denken en misschien verklaar je me voor gek, maar nu moet je Sinterklaascadeau’s kopen! Met nog iets meer dan drie maanden te gaan zijn alle prijzen nu nog op z’n laagst. Net na de zomervakantie is het geld van de consument vaak op en spelen webshops en winkeliers daar graag op in door prijzen laag te houden. Zo rond september, oktober is het geld weer aanwezig en zal menig webshop de prijzen langzaamaan verhogen. Zo betaalt de consument rond november de hoofdprijs voor cadeau’s als speelgoed en elektronica.

De hardlopers krijgen een leuke korting

Winkeliers spelen slim in op vraag en aanbod. Als de Sint half november weer in het land is, dan komen ook alle speelboeken en reclamefolders weer in. De hardlopers krijgen een leuke korting mee om op deze manier nog harder te lopen. Wat weinig mensen echter weten is dat de kortingsprijs eigenlijk gewoon de prijs is die je in augustus nog voor een artikel betaalde. Vooral populair speelgoed is slachtoffer van dergelijke praktijken. Vandaar mijn advies: nu moet je Sinterklaascadeau’s kopen!

Met populair speelgoed bedoel ik vooral LEGO. Als je mij al langer kent weet je dat LEGO mijn allergrootste hobby is. Ik hou prijzen dan ook altijd goed in de gaten. Al en aantal jaar valt het mij op dat vooral de grote spelers als Intertoys en Bol.com de prijzen langzaam laten stijgen. Daar is niks ergs aan gelukkig. Ze spelen in op vraag en aanbod. Ook ben ik van mening dat bij consumentenartikelen korting niet bestaat. Om deze reden is het voor ouders aan te raden om goed onderzoek te doen naar de prijzen van hun Sinterklaascadeau’s.

Nu moet je Sinterklaascadeau’s kopen!

Goed onderzoek brengt mij tot één conclussie: nu moet je Sinterklaascadeau’s kopen! Nee zonder dollen, als je tientallen en misschien wel honderd Euro wil besparen is het aan te raden om eind augustus te beginnen met inkopen. Persoonlijk ben ik van mening dat je dit nog steeds het beste kunt doen in de lokale speelgoedwinkel. Op deze manier steun je de lokale ondernemer en zorg je voor minder leegstand in de winkelstraat. Als je dan in augustus je inkopen doet is het verschil in prijs niet eens zo veel en blijf je goedkoper uit.

Ben je op zoek naar iets speciaals en is dat niet te koop in de lokale speelgoedwinkel, vraag er dan naar bij de balie. Misschien kunnen zij het bestellen. Kan dit niet, dan kun je altijd nog online je aankopen doen. Ook bij online aankopen loont het om goed onderzoek te doen. Als je zoekt naar LEGO of V-Tech, dan kom je je een hoop speelgoedwinkels tegen die je misschien niet kent, maar die wel tien Euro minder vragen voor een kasteel of brandweerauto. Op die manier kun je de Sint toch iets beter uit laten pakken!

Kun je oma een keer mee uit eten nemen voor de Kerst

Neem maar van mij aan, als je een plek hebt waar je cadeau’s goed kunt verstoppen, dan is het echt voordeliger om nu Sinterklaascadeau’s te kopen. Koop er in december een rol pakpapier bij en je bent klaar voor een voordelig decemberseizoen. Op deze manier maak je je kinderen blij, de lokale winkeliers zullen je dankbaar zijn en ook je portemonnee is in december nog gevuld. Kun je oma een keer mee uit eten nemen voor de Kerst. Kortom nu moet je Sinterklaascadeau’s kopen! Ga jij deze maand nog naar de speelgoedwinkel?

Sinterklaascadeau's kopen
Sinterklaascadeau's kopen
Sinterklaascadeau's kopen
Geen reactie's

Geef een reactie