Kaartspel KinderPerfect komt naar Nederland

Kaartspel KinderPerfect komt naar Nederland

Afgelopen donderdag avond was ik op Instagram aan het scrollen toen ik een foto zag van een Amerikaanse momblogger die ik volg. Zij postte een foto van een spel dat qua insteek het meeste lijkt op Cards against humanity. Deze was echter een versie voor ouders van kleine kinderen. Het spel wordt in de Verenigde Staten verkocht onder de naam KinderPerfect en is echt bedoeld voor volwassenen. Geen kinderspelletje dus, maar een cynisch, soms vrij hard kaartspel. Een kaartspel dat leuke combinaties en komische situaties met zich meebrengt. Alleen bij het zien van de foto’s lag ik al in een deuk.

Helaas bleek KinderPerfect niet in Europa te koop

Kortom: ik wilde dat spel dus ook hebben. De website van KinderPerfect verkoopt haar spel via Amazon.com en in vergelijking met het eerder genoemde cards against humanity is de prijs best oké. Toen ik echter bij het verzenden aankwam bleek dat de verzendkosten echt torenhoog waren. Geen KinderPerfect dus voor mij.. Maar Papablogger zou Papablogger niet zijn als hij op zoek ging naar een oplossing. De introductie van KinderPerfect in Nederland!

Ik heb eerst onderzoek gedaan of er niet een goedkopere mogelijkheid was. Helaas bleek KinderPerfect niet in Europa te koop en ook tweedehands was er niet aan het kaartspel te komen. Toen ben ik maar in de e-mail geklommen en heb ik het bedrijf een e-mail gestuurd met de vraag of ik de Nederlandse distributie niet voor mijn rekening kon nemen. Je moet immers een beetje bluffen en met mijn kennis van websites en webshops is een webshop voor de introductie van KinderPerfect in Nederland zo gebouwd. Om 02.00 stuurde ik de e-mail en toen ik de volgende ochtend wakker werd was er reactie van de eigenaar van KinderPerfect.

KinderPerfect als ideaal Kerstcadeau

Ze blijken al enige tijd voet aan de grond te krijgen in Europa, maar ondanks hun pogingen is dit om verschillende redenen niet mogelijk geweest. Mijn e-mail kwam dus als geroepen! Mijn ervaring met webshops, verkopen via Bol.com en mijn netwerk aan mama- en papabloggers komen bij een eventuele introductie ook heel goed van pas. Inmiddels zijn we in onderhandeling om KinderPerfect als ideaal Kerstcadeau nog voor de kerst naar Nederland te halen!!

Bij gebleken succes zal dit worden uitgebreid naar de rest van Europa. Ik zal jullie op de hoogte houden van de vorderingen en als het mogelijk is om KinderPerfect nog voor de kerst te introduceren, dan ga je er zeker meer van horen. De rest van 2019 zal het kaartspel in de markt gezet worden als ideaal cadeau voor Babyshowers of als uniek kraamcadeau. Een cadeau dat zowel voor vaders als moeders leuk is om te krijgen in de kraamperiode.

Kinder Perfect Nederland
KinderPerfect Kaarten
Voorbeeld KinderPerfect
KinderPerfect Cards
Geen reactie's

Geef een reactie