Het verlanglijstje van een vader

Het verlanglijstje van een vader

Het vinden van cadeaus voor vaders wordt vaak als lastig ervaren. Waarom eigenlijk? Hebben vaders minder wensen dan de moeders? Of worden er minder cadeaus aangeboden voor vaders? Wat een vragen allemaal. In deze blog geef ik tips hoe jij een geschikt cadeau kan vinden voor vaders.

Fysiek winkelen of gericht op het internet zoeken?

Ondanks dat fysiek winkelen erg fijn kan zijn, komt het in deze tijd vaak aan op het vinden van cadeaus via het internet. Tijdens de drukte van de feestdagen vind ik het niet vervelend om te bestellen en cadeaus thuis te ontvangen. Ook als je iemand een cadeau wil geven en zelf niet kan komen, is dit natuurlijk ideaal.

Een uniek cadeau maken of kopen?

Wat mij betreft kan een cadeau als geslaagd bestempeld worden als deze uniek is. Zelfgemaakte cadeaus zijn uiteraard het tofste om te krijgen. Jammer genoeg kost dit veel tijd. Zeker als je niet zo creatief bent, is dit misschien niet de beste tip.

Wanneer ik zelf op het internet zoek naar originele cadeaus kom ik vaak terecht op de grotere webshops. Prima webshops, maar écht overzichtelijk en origineel zijn ze niet. Na wat langer speuren kwam ik laatst terecht op cadeauvoorvader.nl! Deze website staat vol met unieke cadeaus waar je veel inspiratie kan opdoen voorafgaand aan Kerst, Sinterklaas of verjaardagen. Op de website van cadeauvoorvader.nl ontvang je een couponcode die goed is voor wel 20% korting op diverse producten!

Jaarrond kortingen ontvangen op cadeaus voor vaders

Vaak worden kortingen alleen in de drukke periode rond Sinterklaas en kerst gegeven. Maar ook als je een leuk verjaardagscadeau wil kopen, kan dit ook met korting. De couponcode van cadeauvoorvader.nl is namelijk het gehele jaar geldig. Ideaal dus om inspiratie op te doen en jezelf een voordeeltje te geven!

Een cadeau voor elk budget

Ook qua budget is met iedereen rekening gehouden. Het meest prijsgunstige cadeau is al te bestellen vanaf €7. Heb jij het budget om wat meer uit te pakken? Met de couponcode van cadeauvoorvader.nl krijg je 15% korting op alle toffe prints van The Heed Wallart. Een écht uniek cadeau, want elke print wordt maximaal 25 keer opgedrukt! Wel zijn de prints verkrijgbaar vanaf €85.

Mijn favorieten

Er zijn een aantal cadeaus die mijn aandacht trokken. Deze cadeaus lijken mij leuk om te geven. Op één staat een rode wijn genaamd Vaders Trots. Puur op basis van de naam lijkt dit mij een perfect cadeau om te geven aan een vader. Als ik zelf niet fysiek een cadeau kan geven en dan toch wat opstuur, ga ik voor een mooie gemengde bos tulpen. Je bepaalt namelijk zelf hoe groot de bos is en het is mogelijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen. De vrolijke cadeauverpakking wordt dan namelijk kosteloos voorzien van een kaartje.

Cadeau voor vader
Geen reactie's

Geef een reactie