Het vaderschap combineren met het opzetten van een eigen bedrijf

Het vaderschap combineren met het opzetten van een eigen bedrijf

Het is de wens van menig vader om meer tijd met zijn gezin te kunnen doorbrengen. Maar er moet ook brood op de plank komen, dus zal er wel gewerkt moeten worden. In menig gezin zijn beide partners aan het werk om financieel rond te kunnen komen. Maar daardoor ben je veel van huis en mis je kostbare tijd met je kinderen. Je kunt daardoor niet optimaal van het ouderschap genieten. Het kan ook anders, bijvoorbeeld door een online bedrijfje op te zetten. Je bent dan weliswaar nog steeds volop aan het werk, maar op een andere manier. Vaak vanuit je eigen huis. En dat biedt voordelen!

Taken goed verdelen

Het is tegenwoordig een hele uitdaging om binnen een gezin de taken goed te verdelen. Maar eigenlijk wijken een gezinssituatie en een bedrijfsplan niet veel van elkaar af. Het is in beide gevallen een kwestie van doen waar je goed in bent en zaken goed op elkaar afstemmen. Als je online een eigen bedrijf wilt beginnen, zul je een plekje in het digitale landschap moeten veroveren. Maar hoe doe je zoiets, als je daar totaal geen verstand van hebt? De specialisten van Happy Talents kunnen deze taak van je overnemen. Jij onderneemt, zij zorgen ervoor dat jouw product of dienst gezien wordt. Zo doet iedereen waar hij goed in is en dat is een beproefd concept voor succes.

Ga voor specialisatie

Stel jezelf altijd eerst de vraag wat je precies voor bedrijf wilt beginnen en waarom mensen juist bij jou de betreffende producten of diensten zouden willen afnemen. Open je bijvoorbeeld een nieuwe webshop, dan zul je waarschijnlijk heel wat concurrentie hebben. Iedereen kan producten elders inkopen en die via een webshop verhandelen, dus dat maakt je niet uniek. Door je te specialiseren in een bepaald segment kun jij jezelf onderscheiden van de rest. Je kunt een exclusieve deal sluiten met een producent of misschien maak je zelf jouw eigen unieke producten. Met behulp van freelance online marketing kun je een volledig marketingplan uitrollen en je bedrijf laten groeien.

Geef het de tijd

Als je een nieuw bedrijf begint, zul je het in eerste instantie met bescheiden omzetten moeten doen. Keulen en Aken zijn ook niet op één dag gebouwd, dus geef het de tijd om te ontwikkelen. Het is verstandig om je baan nog niet direct op te zeggen.

Bedrijf opzetten als vader
Geen reactie's

Geef een reactie