Decoreer de kinderkamer met plakfolie

Decoreer de kinderkamer met plakfolie

De kinderkamer is een plek in huis waar je kind zich kan terugtrekken, waar hij urenlang kan spelen met zijn favoriete speelgoed en waar hij de nachten doorbrengt. Een kind maakt dus veel tijd door op deze kamer van het huis. Maak van de kinderkamer dan ook een leuke en fijne plek om te zijn, zodat je kind hier met plezier en een fijn gevoel zal zijn. Een mooi, stoer of schattig bed met een vrolijk dekbed zorgt al meteen voor veel vreugde. Daarnaast heb je natuurlijk wat opbergmeubelen nodig om alle kleding, accessoires en speelgoed van je kind te kunnen opbergen. Met leuke kinderkamer accessoires kun je de kamer gezellig aankleden, zodat het er sfeervol en gezellig wordt.

Kinderkamer decoreren met plakfolie

Plakfolie is tegenwoordig een echte trend als het gaat om interieurstyling. Het zijn grote vellen plastic met prachtige printjes. Aan de andere zijde is het folie voorzien van een kleeflaag, waarmee je het kunt plakken op allerlei gewenste objecten en oppervlakten. Voor de kinderkamer zijn diverse hippe printjes verkrijgbaar. Bij de webshop Plakfoliewebshop vind je tientallen leuke plakfolies voor de kinderkamer.

Dierenprintjes

Dat kinderen gek op dieren zijn, is algemeen bekend. Veel kinderen vinden een tijger, olifant of zebra maar wát interessant. Veel kinderfilmpjes hebben dan ook dierenfiguren in de hoofdrol. Bij het decoreren van een kinderkamer komen ook vaak dieren en dierenprints terug. Een leuke olifant op de muur geschilderd, gezellige knuffeltjes in verschillende diersoorten op de schapjes, de kledingkast voorzien van een gave tijgerprint, zo maak je er een gezellige junglekamer van. Met plakfolie in dierenprints kun je de kledingkast, commode, speelgoedkist of een ander meubel in de kinderkamer van een mooie junglelook voorzien.

Schoolbordfolie

Al vanaf kleins af aan zijn veel kinderen dol op het maken van eigen creaties. Met potloden, stiften en verf kun je je kind heerlijk laten tekenen. Zo ook met krijt en een schoolbord. Kinderen zijn er dol op. Met speciaal krijtbordfolie kun je een object beplakken. Je kind kan er vervolgens met krijtjes op tekenen en schrijven. Het is een erg leuke toevoeging aan de kinderkamer!

Camouflage legerprint

Ook camouflageprint is zeer populair voor de kinderkamer. Of het nou om een jongenskamer of een meisjeskamer gaat, je creëert er een stoer en gaaf resultaat mee. Plak het op de bedrand, op de speelgoedkist of misschien op de slaapkamerdeur, het ziet er erg leuk en stoer uit.

Wandsticker kinderkamer
Geen reactie's

Geef een reactie