Baby Delivery Management

Baby Delivery Management

Vanaf nu en in ieder geval voor de komende 18 maanden ben jij de facilitaire dienst in jullie relatie. Jij mag regelen, bellen, afspraken maken en boodschappen doen. De hond uitlaten de kattenbak verschonen, het bed opmaken en vergeet de afwas niet. Jij bent de basis waar jullie hele huishouden op bouwt en vertrouwt. Baby Delivery Management als het ware.

Baby Delivery Management

Haal je oude Google Calendar account maar uit de kast! Zorg dat je allebei de gemaakte afspraken kunt zien en aanpassen. Er gaat namelijk heel veel op jullie pad komen! Afspraken bij de verloskundige, minimaal 2 echo’s, huisartsafspraken, open dagen in het ziekenhuis en bezoekjes aan de baby dump. Wil iemand een afspraak maken? Laat je vrouw iedereen verwijzen naar de afdeling Baby Delivery Management.

Alles moet gepland! Structuur is namelijk nodig voor rust in het hoofd van je vrouw. Heeft ze geen rust, dan heeft ze stress! Stress is slecht voor haar en dus voor de baby. Iets met stresshormonen, de angst voor het onbekende bij jullie eerste kind en het gevoel dat jullie het allemaal doen zoals de babymaffia vindt dat het hoort. Wil iemand je een product of dienst aansmeren, laat je vrouw iedereen verwijzen naar de afdeling Baby Delivery Management

Rust

De rust die je krijgt bij planning is voor jou als Baby Delivery Manager ook belangrijk. Zolang er rust  en overzicht is zul je niet (of in ieder geval zo weinig mogelijk) hoeven dealen met jouw huilende baby container. Je kunt rustige momenten inplannen om met je vrienden Destiny 2 te spelen of nog één van die spaarzame laatste biertjes te gaan drinken, zonder dat je een oppas hoeft te regelen. Ook kan je vrouw rustig nog een avondje tutten met vriendinnen of winkelen met haar moeder, maar niet voordat ze langs de afdeling Baby Delivery Management zijn geweest.

 

Gezamenlijk doel

Zorg dus voor overeenstemming, rust en planning! Analyseer, regisseer en motiveer. Stel jezelf ondergeschikt aan jullie gezamenlijk doel. Het zo zorgeloos en gezond op de wereld brengen van jullie baby. Doe die afwas die zich al een paar dagen opstapelt omdat jullie allebei werken en zij na het werk moe is en jij andere prio’s hebt. Laat ongevraagd de hond even een rondje en kijk niet verongelijkt als zij dat al een paar dagen niet heeft gedaan. Voel je je toch een keer boos of verongelijkt, bedenk jezelf dan dat jouw vrouw net bezig is om een oog te maken. Of een oor.

Lees ook: Wij zijn niet zwanger!

Baby Delivery Management
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.