Afvallen tot we er vanaf vallen

Rob afvallen in de sportschool

Afvallen tot we er vanaf vallen

Workout Fit Healthy Gym

Ergens, lange tijd geleden was er een man met een enorme bierbuik en vetkwabben in zijn nek waar je een sigaret in kon verstoppen. Hij schreef over zijn lichaam en dat dat een tempel was. Over dat hij alleen nog gezond zou eten en zou afvallen. Motivatie genoeg sprak er uit dit artikel dat ik eerder schreef, maar helaas kwam er geen follow up. Geen foto’s van strakke Robbie, geen resultaat over het afvallen. Vandaar hier even een korte samenvatting van afgelopen twee jaar.

Hij viel kilo’s af!

Heel kort samengevat: In het eerste jaar viel ik KILO’s af! Sporten, goed eten en 3 liter water per dag zorgde ervoor dat ik tussen augustus en mei 30 kilo afviel! Van 117 kilo was ik ineens een ventje van 87 kilo.. Bierpens weg, hoofd van de leg. Ik moest nieuwe kleren hebben, kleinere borden ook!

Vochtabsorberende sportkleding vulde mijn kasten en op de dikke bandenfiets van mijn moeder stormde ik bijna iedere dag naar mijn werk. Al met al een aardige prestatie waar ik stiekem best heel erg trots op ben! Misschien draafde ik wel een beetje door ook, gelukkig zonder de ziekelijke kant op ging.

Stabilisatie

In april van vorig jaar ontmoette ik Fleur, ondanks dat zij niet bij mij was geweest tijdens mijn gewichtsverlies, was ze toch heel trots op mij! Trots liep zij naast mij toen wij in Den Haag kleren gingen kopen. En ik deed trots mijn verhaal bij de verkoopsters over waarom ik mijn maat 36 spijkerbroek in kwam wisselen voor een 31.

In het jaar dat volgde is mijn gewicht langzaam wat gestabiliseerd. Ik eet nog steeds gezond, maar eet ook best wel vaak een burger of frietjes. Op dit moment weeg ik 95 kilo en heb me net weer voorgenomen het regime wat verstrengen. Samen met Fleur gaan we bij tijd en wijlen naar de sportschool en voor mij wordt de frequentie steeds hoger. Ik ben gelukkig met hoe ik er uit zie en ik voel me fit. Ik hoef me in de sportschool niet te schamen en in de Burger King ook niet… 😛

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.