Zo blijf je intiem met je partner op afstand

Zo blijf je intiem met je partner op afstand

Ben je op reis voor zaken? Of is er een andere reden dat seks er even niet in zit? Dan is het misschien de hoogste tijd voor telefoonseks! De momentjes alleen op je hotelkamer kunnen stilletjes zijn dus misschien is een potje spannende telefoonseks precies wat je nodig hebt. Maar als je elkaar niet aan kunt raken, hoe gaat dit dan in zijn werk? Onderstaand vertellen wij je alles over dit spannende onderwerp zodat je helemaal klaar bent voor intimiteit op afstand.

Hoe begin je?

Behalve dat je jezelf kunt aanraken is er nog een orgaan dat je partner eventueel wel kunt stimuleren; het oor! Wist je namelijk dat je oren één van de gevoeligste organen zijn van het lichaam? Het kan dus super opwindend zijn wanneer je jouw partner in de oren fluistert tijdens het masturberen, ook als dit via de telefoon is. Zorg dus voor een goed geluid uit je telefoon of doe voor een extra dimensie je oordopjes in.

Telefoonseks kun je vervolgens op verschillende manieren doen. De meest bekende manier is met elkaar bellen en elkaar spannende verhalen vertellen. Natuurlijk kun je tegenwoordig ook videobellen, zodat je het niet alleen met geluid hoeft te doen. Toch blijven we ervoor waarschuwen om nooit echt volledig herkenbaar in beeld te komen. Hoe veel je je partner ook vertrouwd, een screenshot is makkelijk gemaakt. Daarbij geloven wij erin dat het soms veel beter werkt om de verbeelding zijn werk te laten doen.

Sexy attributen

Om wat extra spanning en sensatie aan de telefoonseks toe te voegen is het leuk om wat attributen bij het bellen te betrekken. Zo heb je ook een mooie start van het gesprek. Je moet de attributen namelijk wel inpakken als je elkaar niet ziet door bijvoorbeeld reizen. Een goed begin is, ook al ziet de ander het niet, je meest sexy lingerie aan te trekken. Zo ben je sneller in de mood en heb je iets om in detail te bespreken via de telefoon, misschien kun je wel een spannende foto (zonder hoofd) sturen als teaser? Er zijn daarnaast oneindig veel speeltjes die het masturberen tijdens de telefoonseks kunnen stimuleren. Voor de vrouwen is het leuk om met verschillende vibrators te werken, als man kun je denken aan een fleshlight mastrubator.

Het juiste moment

Ook als je al lang samen bent is het soms moeilijk inschatten of de ander ook zin heeft in telefoonseks. Door bijvoorbeeld tijdsverschil is het soms moeilijk om een moment te vinden dat je allebei in de gelegenheid bent. Dus hoe start je zo’n gesprek? Sexting is key! Stuur gewoon een spannend berichtje, wacht reactie af en bouw dit vervolgens langzaam op. En nou horen we je al denken, is dit niet onwijs ongemakkelijk? Dat heb je echt helemaal zelf in de hand. Wees open over wat je fijn vindt en vergeet niet dat het voor de ander ook wennen is. Voor je eigen gemoedstoestand is het ook fijn om even te checken of er niemand anders in de buurt is wanneer je gaat bellen.

Just a call away

Ben je nog steeds een beetje aan het twijfelen of vind je het spannend? Dan is het toch de beste manier om het gewoon eens te proberen. Op deze manier kom je er het makkelijkst achter of jij het opwindend vindt om te telefoonseksen. Vergeet daarbij ook nooit dat er aan de andere kant van de lijn ook iemand zit met genoeg zenuwen. Korte stiltes zijn daarom echt totaal niet iets om je druk over te maken. Heel veel plezier en laat je oren het werk doen.

Telefoonseks
Geen reactie's

Geef een reactie