Wat maakt gepersonaliseerde USB sticks uniek?

USB stick personaliseren

Wat maakt gepersonaliseerde USB sticks uniek?

USB sticks helpen ons om belangrijke informatie te behouden. Informatie zoals foto’s, video’s en documenten kunnen eenvoudig opgeslagen en bewaard worden. Een USB stick, ook wel geheugenstick genoemd, zorgt ervoor dat de informatie snel en eenvoudig uitgewisseld kan worden. Sluit de stick aan op een USB-aansluiting zodat bestanden van en naar dit apparaat kunnen worden overgezet. Bijna iedereen, zowel jong als oud, heeft thuis wel een USB stick liggen. Deze handige sticks komen altijd van pas. Ze bestaan inmiddels al meer dan 20 jaar en de capaciteit is meerdere keren verdubbeld. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om je eigen USB sticks te ontwerpen. Hierdoor worden er unieke sticks op de markt gebracht.

Capaciteit van USB sticks

Naast USB sticks als offline opslagmedium, maken we ook veel gebruik van online opslagmedia. We zien dat veel mensen informatie uitwisselen via een online clouddienst. Dit is handig wanneer medewerkers vanuit huis werken of als je onderweg bent. De opgeslagen informatie kan je altijd en overal bekijken. Echter moet je hiervoor wel online zijn. Beschik je dus niet over een online verbinding dan kan je niet bij de gewenste informatie. Toch is het werken in de cloud niet altijd zo betrouwbaar. Wij adviseren je om te kiezen voor een offline opslagmedium zoals een USB stick. Het offline uitwisselen van informatie is veilig.

Er zijn verschillende soorten USB sticks te koop. Daarbij heb je de keuze uit diverse capaciteiten. Waar we vroeger een USB stick met een capaciteit van 8MB hadden, kopen we nu een stick met een capaciteit van 64GB. Hoe groter de capaciteit, hoe meer informatie er opgeslagen kan worden. We delen steeds meer informatie met elkaar, waardoor wij adviseren om te kiezen voor een USB stick met een hoog aantal GB.

Laat USB sticks personaliseren

USB sticks kunnen bedrukt worden met een mooi logo of bijvoorbeeld een tekst. Door personalisatie ontstaan unieke artikelen. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van bedrukken, zodat jouw gewenste ontwerp gerealiseerd kan worden. Ook is het mogelijk om de sticks te graveren. Een gravering is krasvast en duurzaam. Laat USB sticks bedrukken of graveren naar wens. Van metalen tot aan eco USB sticks; de website usbstick.nl biedt een ruime keuze aan USB sticks. Gepersonaliseerd met een bedrukking vallen de sticks op en laten ze een goede indruk achter.

USB stick personaliseren
Geen reactie's

Geef een reactie