Welk onderbroektype ben jij?

Welk onderbroektype ben jij?

Afhankelijk van welk type man je bent, is er een onderbroek die bij je past. Zelf dacht ik altijd een typisch boxershortman te zijn, maar nu ik dit uitzoek, ga ik toch twijfelen! Want ben ik nou van de boxer met lange pijpen of juist die met korte pijpen? Een ding weet ik zeker: ik ben geen stringman. Nu ben ik wel nieuwsgierig: welk onderbroektype ben jij?

De slipman

Laten we beginnen met de ordinaire herenslip. Heb je korte benen en wil je dat die langer lijken? Dan is de herenslip jouw ding. Ook gespierde mannen zijn gek op de slip en dat maakt dat dit type onderbroek terug lijkt van weggeweest.

Het boxertype

Zelf ben ik dus gek op boxershorts van bamboe en dan het liefst een boxer met korte pijpen. Hierin lijken je bovenbenen breder, waarbij ik niet direct denk dat dit een voordeel is. Grote kans dat ik daarom switch naar het volgende type!

Het boxertype-plus

De boxer met lange pijpen verstopt die bovenbenen en dat lijkt me top. Dit type boxershorts blijft de hele dag op zijn plek zitten, zonder dat je het gevoel hebt dat je de pijpen opgestroopt in je broek zitten.

Het vrije boxertype

Dan heb je ook nog de boxershort die perfect is als je op de bank wilt hangen: de wijde boxershort. Ideaal voor je vrije dag, maar onder strakke kleding is het geen aanrader. Dit type ben je dus vooral als je een ik-heb-niks-te-doendag hebt.

De stringman

Wie 100% trots is op zijn lijf, draagt een string. Welke nadelen daaraan zitten, hoef ik niet uit te leggen. Mijn ding is het niet. Wel is het zo dat zo’n onderbroek ideaal is onder een strakke broek.

De koukleum

Voor het laatste type man hebben we nog het thermo ondergoed. Handig als je in de winter gaat voetballen, bijvoorbeeld. Op zijn tijd ben ik daarom graag een koukleum.

Onderbroektype
Geen reactie's

Geef een reactie