Een must-have op de kinderkamer!

Een must-have op de kinderkamer!

De kamer van jouw kleine oppimpen of restylen? Dan is een vloerkleed zeker een item dat niet ontbreken mag. Vooral omdat kinderen en baby’s vaak op de grond spelen. Zeker in de koudere maanden wil je dat je kleine fijn en warm kan spelen. Bij Volero kwam ik een hele collectie aan kinderkamer vloerkleden tegen!

 

Waarom je een vloerkleed in de kinderkamer nodig hebt

 

Word je soms gek van al die herrie die uit zo een klein mens kan komen? Dan vliegt er weer eens speelgoed door de kamer of stampen ze het hele huis bij elkaar. Een vloerkleed beschermt je vloer tegen beschadigingen en dempt geluiden, ideaal toch? Naast deze voordelen brengt het ook warmte en sfeer in de kamer.

 

Welke vloerkleden geschikt zijn voor kinderen

 

Vloerkleden zijn er in verschillende soorten. Het beste vloerkleed voor jouw kind hangt dan ook af van het doel. Wil je een kleed dat er mooi uitziet, functioneel is of gewoonweg warmte biedt? Bij een functioneel vloerkleed kan je denken aan een speelkleed. Ken je ze nog? Die kleden bedrukt met autowegen, waar je met een speelgoedauto overheen scheurde? Ze zijn er nog steeds en nu zelfs mega trendy! Dit zijn superleuke kleden voor in een stoere kinderkamer en iets waar kinderen niet alleen op, maar ook mee kunnen spelen!

 

Er zijn ook dierenvachten voor in de kinderkamer. Die zijn natuurlijk niet echt afkomstig van dieren, maar zijn wel nét zo zacht! Ze zijn er in allerlei diersoorten, kleuren en printjes. Het favoriete dier van je kind naast het bed, dat maakt bedtijd ineens veel leuker!

 

Wat helemaal van nu is, zijn jute vloerkleden! Die voegen een Bohemian/Scandinavische touch toe aan een kinderkamer. Jute vloerkleden stralen rust uit en brengen warmte in een kinderkamer. Jute vloerkleden zijn in verschillende vormen, maten en kleuren beschikbaar. Er zit altijd wel een jute vloerkleed bij voor jou!

 

Ga je liever voor een warm vloerkleed in de kinderkamer? Dat kan! Een hoogpolig vloerkleed zorgt voor extra warmte. Ook zijn er superleuke varianten van hoogpolige vloerkleden voor kinderen. Zo zijn er extra zachte kleden in de vorm van schattige diertjes, zoals een olifant of een walvis. Hoogpolige vloerkleden zijn heel knuffelbaar, en we weten allemaal dat kinderen van knuffelen houden!

 

Kan je nu niet wachten om een vloerkleed te scoren voor jouw kind? Volero heeft de leukste vloerkleden voor in de kinderkamer!

kinderkamer-vloerkleed-1
kinderkamer-vloerkleed-2
kinderkamer-vloerkleed-3
Geen reactie's

Geef een reactie