Mancave Makeover: van rommelhok tot droom ontspanningsruimte

Mancave Makeover: van rommelhok tot droom ontspanningsruimte

Heb je op dit moment een ruimte over in huis die je eigenlijk niet zo goed gebruikt? Het is daarom in de loop van de tijd een rommelhok geworden? Dan is het een goed idee om deze ruimte een keer een metamorfose te geven en de ruimte daadwerkelijk te gaan gebruiken. Zo kun je ervoor kiezen om de ruimte een keer om te toveren tot een ware mancave. Dit kan zomaar je nieuwe favoriete plek in huis worden. Kom je graag te weten hoe je dat het beste aan kunt gaan pakken? Lees dan verder in dit blog en doe de nodige inspiratie alvast op.

Begin als eerste met het uitzoeken van alle spullen die in de kamer staan

Heb je al een keer goed gekeken naar de spullen die op dit moment bij jou in het rommelhok in huis staan? De kans is erg groot dat je afscheid kunt nemen van een hoop spullen die eigenlijk al jaren staan te verstoffen. Hierdoor heb je meteen weer meer ruimte vrij voor het inrichten van je eigen mancave. Of investeer meteen in een nieuw dressoir, zodat je ineens de beschikking hebt over extra opbergruimte voor de spullen die je eigenlijk nog wel nodig hebt.

Investeer in praktisch meubilair dat meteen voor veel sfeer zorgt

Om een mancave net even wat makkelijker in te richten, zijn er een aantal meubelstukken die zeker niet mogen ontbreken in de ruimte. Denk daarbij aan een kleine hoekbank waar je heerlijk op kunt relaxen. Een televisie zet je bijvoorbeeld perfect neer op een televisie meubel en leuke souvenirs of bijzondere kunst in een wandrek. Hierdoor kun je meteen erg goed een persoonlijke twist geven aan de ruimte en je voelt je er meteen helemaal op je gemak. Het beste van alles? Het is ook nog eens de perfecte plek om vrienden te ontvangen.

Maak de mancave helemaal compleet met de gaafste Woonaccessoires

De laatste stap tijdens het inrichten van je eigen mancave in huis? Dat is natuurlijk het uitzoeken van een aantal leuke woonaccessoires. Denk daarbij aan het inlijsten en ophangen van posters van je favoriete film, een dienblad waar je meteen de mooiste flessen drank op kunt presenteren of wat planten voor meer groen in de kamer. Al met al weet je met dit soort accessoires altijd zeker dat het de sfeer van de mancave meteen naar een hoger niveau tilt.

Mancave makeover
Geen reactie's

Geef een reactie