Lot of Happiness

Lot of Happiness

Lot of Happiness

Veel goede doelen in Nederland danken hun bestaan mede aan grote giften en loterijen die hen voorzien van inkomsten. Eén van die loterijen is Lot of Happiness. Toen ik de doelen zag die zij steunen en daarmee de kinderen die zij helpen, besloot ik hier gelijk een blog over te schrijven. Geluk delen zit namelijk in het bloed van Lot of Happiness, net als bij mij.

Wat is Lot of Happiness?

Zoals ik al aangaf, is Lot of Happiness een loterij. Deze loterij steunt goede doelen voor kinderen. Het mooie aan deze loterij is dat je zelf mag kiezen naar welk goede doel zij het geld overmaken. Minimaal 50% van jouw inleg wordt zolang je meespeelt aan deze loterij overgemaakt naar het door jouw uitgekozen goede doel. Op deze manier hoef je dus nooit bang te zijn dat het geld word overgemaakt naar een doel wat jij misschien absoluut niet wil steunen.

Met een klein beetje geluk kan je bij Lot of Happiness gave prijzen winnen. Ze hebben het prijzenpakket iedere trekking gevuld met fantastische geldbedragen, onvergetelijke belevenissen en bijzondere cadeaus. Natuurlijk willen ze dat je altijd evenveel kans hebt op de prijzen prijzen die je kunt winnen. Daarom heeft Lot Of Happiness altijd een winkans van 1 op 5. Dus iedere trekking heb je hetzelfde beetje geluk nodig om coole prijzen te winnen bij Lot of Happiness.

Wat voor doelen steunt Lot of Happiness?

De loterij Lot of Happiness steunt 450 goede doelen. Uit deze goede doelen mag je er één uitkiezen. Er zijn Nederlandse en Buitenlandse goede doelen. Afhankelijk van het doel of de missie van het goede doel kun jij dus bepalen waar 50% van jouw inleg naartoe gaat. Een aantal voorbeelden van goede doelen die gesteund worden door Lot of Happiness:

  • Strong Babies
  • Stichting Opkikker
  • Wereldouders
  • Stichting Villa Pinedo
  • Rudolphstichting
  • Stichting Wens op Wielen

Al deze en nog veel meer goede doelen zijn super blij dat ze een bijdrage krijgen van Lot of Happiness en dus indirect van jou. Mooie bijkomstigheid is gelijk dat jij één miljoen Euro kunt winnen met deze loterij! Als jij het welzijn van kinderen hoog in het vaandel hebt staan en je wil jouw steentje bijdragen aan een betere wereld voor kinderen, dan zou ik zeker goede doelen steunen door mee te doen aan deze loterij.

Wat kost Lot  of Happiness?

Donaties en loterijen zijn allebei niet gratis. De prijs die je betaalt voor een lot is EU 12,50. Er zijn 16 trekkingen per maand, waarin jij kans maakt op mooie prijzen en dus tegelijk jouw geluk deelt met één van de goede doelen die in het teken staan van het welzijn en geluk van kinderen. Hou er rekening mee dat als je een prijs wint boven de 449 Euro, dat Lot of Happiness dan verplicht is om de wettelijk vastgestelde kansspelbelasting in te houden.

Wat kun je winnen bij Lot of Happiness

Bij Lot of Happiness is iedere maand een trekking. Daarnaast is er ook ieder kwartaal een extra goede doelen trekking. Je maakt dus 16 keer per jaar kans op mooie prijzen en daarmee deel je dus zestien keer per jaar je geluk. Maar wat kun je nu eigenlijk winnen in deze loterij?  De prijzenpot bestaat uit prijzen van EU 5,- tot 1 miljoen Euro. Er is ook een hoofdprijs van 100.000 Euro en daarnaast kun je soms leuke dingen winnen, zoals de Lot of Happiness fiets of een grappig strandlaken. Altijd de moeite waar dus.

Let op: A lot of Happiness is een loterij. Speel bewust: 18+

Lot of Happiness
Geen reactie's

Geef een reactie