Kerstkaarten met humor

Kerstkaarten van croissant 9

Kerstkaarten met humor

Fleur en ik zijn een apart stel.. Aan de ene kant zijn we eigenzinnig, apart en in ieder geval niet standaard. Aan de andere kant zijn we echter nostalgisch en klassiek. Dat beïnvloedt een hele hoop van onze keuzes en zo ook onze kerstkaarten van dit jaar. Kerstkaarten, dat is toch heel ouderwets? Dat klopt, nostalgisch en klassiek dus. Fleur en ik proberen al onze vrienden met kerst een kaartje te sturen, gewoon om te laten weten dat we aan ze denken. Wij gingen dit jaar voor kerstkaarten met humor.

Geef kleine ondernemers de steun die ze verdienen

Als nieuwbakken ondernemers was het voor ons belangrijk dat we geen kaarten af zouden nemen van grote ondernemingen. Dus Hallmark en Greetz konden niet rekenen op onze steun. Voor ons is het belangrijk dat mensen die creatief en ondernemend zijn de steun krijgen die ze verdienen. Iemand die bij iedere bestelling, net als wij een sprongetje maakt van geluk. Gelukkig is dat dit jaar ook weer gelukt. Na een lange zoektocht kwam Fleur via de Faceboekgroep van Ambitieuze Meisjes terecht bij Croissant Neuf.

Wat een verfrissende ontwerpen en gave posters staan er in deze webshop! Maar daar kwamen we niet voor.. We willen kerstkaarten! En daar ben je bij Nathalie van Croissant Neuf op het goede adres! Grappige teksten op precies het goede formaat kaartje met een nostalgische envelop. Helemaal ons ding dus. De mooie website helpt heel goed bij de voorpret en na het bestellen keken we dan ook reikhalzend uit naar het moment dat de kaarten bij ons in de brievenbus zouden zitten.

Vandaag was het dan zover, de postbode was er met iets anders dan dunne enveloppen! Zo fijn als PostNL goed met dit soort pakketjes omgaat. Helemaal ongeschonden en super op tijd bij ons om nog met de drukke kerstpost mee te kunnen naar onze vrienden en familie.

kerstkaarten met humor van Croissant Neuf

Kijk voor kerstkaarten met humor bij Croissant Neuf

Wij vinden het thuis altijd fijn om pakketjes te ontvangen en als het dan super grappige kerstkaarten zijn, staan we helemaal te springen. Hier onder zie je de foto’s die wij namen van de kerstkaarten. En mocht je nou nog geen kerstkaarten hebben, dan kun je natuurlijk altijd nog even kijken bij Croissant Neuf. Wij zijn dit jaar al helemaal gelukkig met onze keuze!

2 Reactie's
  • Fleur
    Geplaatst op 12:45h, 17 december

    Leuke kaarten! Ik hou ook wel van een kaartje met een knipoog

  • Johanna
    Geplaatst op 10:21h, 19 december

    leuke kaarten!

Geef een reactie