In welk pak ga jij in oktober de deuren rond?

In welk pak ga jij in oktober de deuren rond?

Het is inmiddels alweer bijna 31 oktober en dat betekent maar één ding: Halloween! Iedereen is natuurlijk al lang bezig om een leuk kostuum te vinden voor dat leuke feestje waar je naartoe zult gaan. Hier heb je wat leuke ideeën die we met je willen delen om het ideale kostuum voor dames te vinden!

 

Heksen

Het is natuurlijk altijd een goed idee om als heks verkleed te gaan. Een heks is een begiftigde vrouw met demonische krachten. Ze zal met haar magische rituelen duistere krachten verspreiden tijdens het feestje deze Halloween.

 

Non

Een non staat natuurlijk bekend als een onschuldige vrouw die haar leven heeft gewijd aan haar geloof in God. Ze kiest ervoor om de rest van haar leven met andere vrouwen in een klooster door te brengen. Maar wanneer haar vertrouwen in god beschadigd wordt, zal ze veranderen in een duivel die niet anders doet dat chaos verspreiden.

 

Verpleegster

Je kan natuurlijk ook als verpleegster verkleed gaan. Normaal zijn verpleegsters erop uit om je zo snel mogelijk op de been te brengen. Maar tijdens Halloween veranderen verpleegsters in een stel moordlustige vrouwen die er alles aan doen om je situatie te verergeren.

 

Schoolmeisje

Hoewel schoolmeisjes een teken van onschuld uitstralen, kunnen ze ook erg eng zijn tijdens Halloween. Als je dit kostuum samen met wat vriendinnen koopt geeft het een extra leuk gezicht. Kijk ook eens wat er aan andere halloween kostuum voor dames te krijgen is. Partywinkel is voor de leukste Halloween outfits sowieso een echte aanrader!

 

Skelet

Het skelet is natuurlijk de basis van het menselijk lichaam. Een skelet telt 206 beenderen en hoort eigenlijk niet te kunnen lopen zonder de vitale organen……

 

Vampier

Iedereen is er bang voor. Een eng bloedzuigend wezen dat ´s nachts langs komt om je bloed te drinken. Een erg populaire optie om voor te kiezen.

 

Zombie

Wat nou als je komt te overlijden en vervolgens wordt teruggebracht uit de dood door magische krachten? Precies, je verandert in een zombie. Het enige waar je vervolgens nog op uit bent is het opeten van andere mensen.

 

Piraat

Een piraat doet niks liever dan de hele dag rum drinken, kustplaatsen plunderen en de wereld rondvaren. Maak jouw buurt onveilig door als piraat verkleed te gaan aankomende halloween!

 

Geest

Een geest is een de onwezenlijke kern die rond blijft zweven als je komt te overlijden. Hoewel een geest over het algemeen niet als een origineel kostuum wordt gezien, blijft het wel een klassieker. Als je een geest verkleed gaat geef je tenminste dat een dood persoon bent.

 

Je hebt nu veel verschillende ideeën om voor Halloween een leuke outfit te vinden. Zorg er altijd voor dat je jouw outfit afgestemd op die van je vrienden. Op deze manier voorkom je dat je een onorigineel kostuum hebt aangeschaft. Als je het moeilijk vind om te kiezen kan je gewoon een kostuum uit deze lijst kiezen. Dan hoef je niet onnodig veel tijd te besteden aan het vinden van een kostuum.

Halloween
Geen reactie's

Geef een reactie