Hoe richt je je badkamer in?

Hoe richt je je badkamer in?

Wanneer je een nieuwe badkamer hebt gekocht of je badkamer opnieuw wil inrichten, hebben wij een aantal tips voor je. Van het inspiratie opdoen tot daadwerkelijk accessoires kopen, veel mensen vinden het een leuk proces. In dit blog staan 5 tips om van jouw badkamer een echte droombadkamer te maken. 

Kleur

Voordat je begint is het belangrijk om te kijken of je kleur wil in je badkamer en welke dat dan zouden zijn. Je kunt hier dan bijvoorbeeld je accessoires op af stemmen. Als je een rustige sfeer wilt creëren kun je beter kiezen voor lichtere kleuren en als je een luxe uitstraling wil kan je beter gebruik maken van donkere kleuren.

Licht

Het is belangrijk om te zorgen dat er genoeg licht in de badkamer is. Je maakt je namelijk klaar in de badkamer maar wordt er ook wakker. Je moet ervoor zorgen dat je de verlichting op de juiste plekken plaatst. Wanneer je weinig licht binnenkrijgt via bijvoorbeeld een raam kan je bijvoorbeeld kiezen voor ledverlichting om je spiegel of spotjes in het plafond.

Praktisch

Het is belangrijk om van tevoren al goed na te denken over welke wensen je hebt in je badkamer. Als je kiest voor vloerverwarming tijdens het ontwerpen van je badkamer met Sani4all moet je ook bedenken waar je de handdoeken neer gaat hangen. Door vooraf goed na te denken over de praktische dingen, heb jij straks een mooie opgeruimde badkamer.

Ruimtelijkheid

Wanneer je badkamer niet al te groot is kun je meer ruimte creëren door praktisch in te delen. Maar ook als je een grote badkamer hebt moet je goed kijken naar opbergruimtes zodat je spullen niet overal en nergens terecht komen. Als je je badkamer groter wilt laten ogen kun je beter kiezen voor grote wandtegels.

Accessoires

Als je je badkamer helemaal hebt uitgekozen en ingericht is het tijd voor de finishing touch. Door je badkamer te vullen met accessoires in jouw stijl maak je van jouw badkamer je eigen droombadkamer. Zorg dat je het met de accessoires niet over de top maakt.

 Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig geworden? Of ben je op zoek naar badkamerinspiratie? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze badkamerwinkels. Sani4all biedt badkamers voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Op basis daarvan geven onze adviseurs onafhankelijk advies over het inrichten van je complete badkamer. Samen gaan we op zoek naar jouw droombadkamer!

Badkamer inrichten
Geen reactie's

Geef een reactie