HelloFresh dagboek Een nieuwe week!

HelloFresh dagboek

HelloFresh dagboek Een nieuwe week!

HelloFresh dagboek Een nieuwe week!

Woensdag zijn de nieuwe boxen van HelloFresh weer binnengekomen! Sinds we ons eten bij hen bestellen lijkt iedere woensdag wel een klein beetje Sinterklaas. Pakjes, verrassingen en als je de box niet goed aanpakt ook een beetje strooigoed. Ik weet niet of het door het eten van HelloFresh komt, maar zowel Fleur als ik vallen gestaag kilo’s af. Dat komt natuurlijk ook doordat we minder in de supermarkt te vinden zijn en dus niet meer worden verleid door snoep, koek en vooral donuts.

Ook deze week weer kilo’s fruit

Ook deze week weer kilo’s fruit. Vorige week hebben we de restjes kleingemaakt in een heerlijke fruitcocktail. Super gezond en we hebben er dagenlang van kunnen snoepen. Ook deze week weer super gezonde lekkernijen. Bananen, kiwi’s, granaatappel, sinaasappels, appels, pruimen en druiven. Het kan zijn dat ik iets vergeten ben,, maar het is gewoon zo veel! Ik snoep nauwelijks meer en betrek mijn suikers bijna volledig uit fruit.

Ik heb ook veel meer energie. Energie om voor jullie blogs te schrijven en om opdrachten aan te nemen voor andere websites. Omdat we ook ontbijten met een box van HelloFresh begint mijn energiepiek ook eerder en duurt deze langer. Aangezien ik vroeger niet ontbeet, omdat de opties voor ontbijt ongezond of niet lekker zijn ben ik het niet altijd eens met wat ik naar binnen schuif. Aan kwark kun je weinig fout doen toch? Vooral als het met meloen en muesli is. Daar krijg je mij wel wakker mee hoor..

Het blijft toch een soort pakjesavond

Anyway.. Als kleine kinderen staan Fleur en ik om de boxen heen om te bewonderen wat er deze week weer in zit. Natuurlijk weten we wat we besteld hebben, maar het blijft toch een soort pakjesavond. Ik voel me op deze dagen ook gezonder. Geen idee waarom, want het is gewoon avondeten. Ik denk dat het toch te maken heeft met de verse producten en zo veel groente tegelijkertijd. Ik bedoel: kijk op de foto’s!

Deze week krijgen jullie dus van mij een vijftal artikelen over het eten met HelloFresh. Ik beperk mezelf deze week tot het avondeten vanwege de drukte bij Bureau Checklist en het lekkere weer. Misschien dat ik jullie volgende week ook meeneem in mijn nieuw gevonden ochtendenergie. Dat betekent natuurlijk niet dat jullie ‘s ochtends vroeg al op mijn website moeten kijken. Ik ben en blijf een avondmens.

Misschien vind je dit ook interessant...

1 Reactie
  • HelloFresh dagboek dag 1 Kip-cheeseburgers met zoete rode ui - Rob van Laere
    Geplaatst op 23:15h, 20 april

    […] Het gerecht van HelloFresh waar Fleur en ik al vanaf het bestellen het meeste naar uit hebben gekeken. Met 958 kcal nog steeds aardig aan de maat, maar zeker weten nog steeds gezonder dan een burger van de Mac! Waar de calorie├źn vandaan komen weet ik niet. Er wordt niks gefrituurd en alle ingredi├źnten zijn enigszins gezond. Zowel de sla als de aardappels hebben verder niet echt veel om het lijf, dus dan moet het toch echt de kipburger of het broodje zijn. Maakt ook niet uit, burgers zijn burgers. Door met ons HelloFresh avontuur! […]

Geef een reactie