GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

Stel jezelf eens voor: je hebt een dag lang door het meest sprookjesachtige pretpark van Nederland gewandeld. Jouw hele familie heeft genoten van Laven, draken, sprookjes en prachtige verhalen. De kinderen zijn moe van alle indrukken en hebben honger. Gelukkig is papa zo slim geweest om een kamer te boeken in het spiksplinternieuwe GuestHouse Hotel! Dit hotel opende 7 juni 2018 haar deuren en bevindt zich nog geen 500 meter van de Efteling. Jullie zijn dan ook binnen no time in dit prachtige hotel en bij aankomst wachten nog meer geweldige indrukken.

Ideale uitvalsbasis

Wat dacht je van dagelijks wisselende menu’s in het kloppende hart van het GuestHouse Hotel, de GuestHouse Kitchen. Of de eerste zespersoons bedden van Nederland in de Bunkrooms. Bij iedere slaapplek vind je een oplaadmogelijkheid voor je mobiele devices en drankjes hou je in deze kamers gewoon koel in de koelkast. Alsof dat nog niet genoeg is heeft het GuestHouse Hotel een grote daktuin waar de kinderen helemaal los kunnen gaan in de speeltuin, terwijl papa en mama bijkomen met een drankje. Ook zijn er kleine tours door de moestuintjes buiten én in de kassen waar kinderen kunnen leren over gezond eten en grote kans dat je de kok tegenkomt als hij zijn kruiden komt plukken.

Het GuestHouse Hotel is de ideale uitvalsbasis voor een heerlijk lang weekend Efteling of een prachtig eindpunt als je na een dag Efteling nog terug naar huis zou moeten. Wat is er in zo’n geval relaxter dan gewoon naar het 500 meter verder gelegen hotel te gaan, daar te eten, slapen en de volgende dag fris op weg naar huis? Het lijkt mij in ieder geval ideaal. Door gebruik te maken van een Efteling arrangement, boek je zowel hotelverblijf als kaartjes voor de Efteling in één keer. Dat scheelt weer lange rijen bij het pretpark.

Je zou bijna in het hotel willen blijven

De eerste impressie die ik krijg van het hotel is dat het er echt geweldig moet zijn! Op de zespersoons bedden springen? Kan gewoon! Heerlijk eten en meekijken terwijl de kok dit eten voor je klaarmaakt? Deal! Spelen op één van de mooiste daktuinen van Brabant of gewoon even relaxen met een drankje? Geregeld! En dan moet je nog naar de Efteling.. Je zou bijna in het hotel willen blijven. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Kijk dan op de website van hotel Efteling en boek snel één van de Efteling arrangementen en wie weet kom ik je daar tegen en kunnen we samen op de bedden springen.

Let op: het hierboven geschreven artikel is tot stand gekomen in samenwerking met GuestHouse Hotel. Voor het schrijven van dit artikel heb ik een vergoeding gekregen. Dit neemt echter niet weg dat ik in dit artikel mijn eigen mening en zienswijze heb opgeschreven. Ik ben geen medewerker van GuestHouse Hotel noch van De Efteling. Mocht je vragen hebben over GuestHouse Hotel, dan adviseer ik je contact met hen op te nemen via hun website.

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel
GuestHouse Hotel Kaatsheuvel
GuestHouse Hotel Kaatsheuvel
GuestHouse Hotel Kaatsheuvel
Geen reactie's

Geef een reactie