Goochelaar, speciaal voor kinderen

Goochelaar, speciaal voor kinderen

Goochelaars zijn vingervlug, laten je illusies beleven en nog veel meer. Er zijn goochelaars die van alle markten thuis zijn, maar er zijn óók goochelaars, speciaal voor kinderen.

Wat is er leuker dan  kinderen te verrassen. Een van de klassiekers is een echte kindergoochelaar huren voor een optreden. Niet uitsluitend een vingervlugge goochelaar, maar eentje die de kids meeneemt op reis in hun belevingswereld.

Speciale muzikale acts, interactie met de kids en leuke grappen wisselen elkaar in hoog tempo af.

We hebben nóg een uniek programma met dezelfde artiest voor jullie: ON/OFF, een magic show waarmee de kinderen op weg worden geholpen in hun omgang met internet en sociale media.

Niet te serieus van opzet natuurlijk, maar gewoon leuk en onderhoudend. Een voorstelling waarbij de kinderen leren, lachen en tegelijkertijd van de ene verbazing in de andere vallen.

Zoek je naar zo’n uurtje top-vermaak? Neem dan contact met ons op! Wij van Kindertheater.nl hebben bijvoorbeeld een poppentheater op locatie in het aanbod waaruit je kunt kiezen. Allemaal speciaal gericht op de jongste doelgroep.

Wil je als pappa doorgroeien naar TOP-pappa, besteedt dan een deel van je vakantiegeld aan het inhuren van een goochelaar voor je kind en zijn of haar vriendinnen. Succes verzekerd!

Een feestje thuis of op locatie?

Een feestje voor je zoon of dochter organiseren kan natuurlijk overal. Als je de ruimte hebt, thuis. Lukt dat niet, dan kan het natuurlijk ook op locatie. Maar dat kost wel wat extra geld.

De volgende stap is het thema dat je aan het feest meegeeft. Als je de goochelaar als hoofdact in het programma verwerkt, helemaal goed.

Je kunt bijvoorbeeld een VR feestje organiseren. Met een VR bril beleven de kids levensechte ervaringen.  Het is net op ze in een echte gamewereld zitten. Je kunt overleggen met de goochelaar om hem ook een klein rolletje in het geheel te geven.

Vind je het idee van een VR-feestje niets? Bouw dan een eigen Escape Room van één van je kamers thuis. Iedereen kan meedoen.

Vind de sleutels en zorg dat je op tijd ontsnapt. Anders ontploft de bom. Is iedereen veilig ontsnapt, leidt ze dan naar de plek waar de goochelaar zijn show doet. De spreekwoordelijke klap op de vuurpijl.

Hebben we je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op. Dat kan op verschillende manieren:

  • Telefoon: 038-2031007
  • E-mail: info@kindertheater.nl

Heb je vooraf nog vragen: dan is Albert, onze baas, graag bereid je advies op maat te geven. Hij weet als geen ander hoe je een feest tot een succes kunt maken.

Goochelfeestje
Geen reactie's

Geef een reactie