Geld besparen met een refurbished iPhone

Geld besparen met een refurbished iPhone

Of je nu een gezin hebt of alleenstaand bent, de kosten vliegen van alle kanten op je af. Verzekeringen, boodschappen, abonnementen, belastingen en ga zo maar door. Al die vaste lasten zijn maandelijks een grote kostenpost. Het kan dus geen kwaad om regelmatig eens de vaste lasten onder de loep te nemen om te kijken waar je geld kunt besparen. Dat heb ik onlangs ook gedaan en ik kwam erachter dat op mijn smartphonegebruik nog behoorlijk wat geld te winnen valt.

Refurbished iPhone met sim only abonnement

Ik gebruik mijn smartphone zowel privé als zakelijk. Buiten dat ik een duur abonnement heb zodat ik een goede telefoon kan gebruiken en veel kan internetten en bellen, heeft mijn mobiel ook veel te lijden. Mijn telefoon ziet er namelijk al snel uit alsof ik hem al jaren in mijn bezit heb en dat is wel zonde van zo’n splinternieuwe, peperdure telefoon. Daarnaast ben ik, net al zo velen, na twee jaar ook gewoon uitgekeken op mijn smartphone en wil ik simpelweg een nieuwe. Ik weet dat dat eigenlijk onnodig is, maar toch. Kan wat ik wil dan ook goedkoper? Ja! Ik kies vanaf nu voor een voordelig sim only abonnement en koop daar een losse refurbished iPhone bij. Zo kan ik maandelijks al snel een paar tientjes besparen en dat scheelt op jaarbasis best een hoop geld.

 

Geen nieuwe telefoon meer nodig

Ik gebruik mijn smartphone vooral voor de alledaagse dingen. Bellen, internetten, spelletjes spelen, je kent het wel. Ik heb dus niet de allernieuwste telefoon nodig, maar ik wil er wel snel en goed mee kunnen werken. Op een iPhone X refurbished van www.forza-refurbished.nl kan ik snel werken en alle technische snufjes gebruiken, maar ik hoef er niet de hoofdprijs voor te betalen. Ik houd dus op een eenvoudige manier geld op zak en dat kan ik goed voor andere dingen gebruiken.

 

Even goed als nieuw, ruime keuze

Zo’n refurbished iPhone is aan de binnenkant even goed als nieuw, want de telefoon is opengemaakt, nagekeken, gerepareerd en gereinigd. De kans dat een refurbished iPhone stuk gaat is dus even klein (of groot) als bij een nieuw toestel, maar de garantie is wel een stuk beter. Er zit twee jaar technische garantie op en dat stelt mij wel gerust. Ik dacht dat het aanbod beperkt was en dat alleen oude iPhones verkrijgbaar waren. Dat is niet zo. Natuurlijk kun je oudere iPhones als de iPhone 8 refurbished kopen, maar ook een iPhone 11 Pro is gewoon refurbished verkrijgbaar! Dat is voor mijn portemonnee nu even niet weggelegd. Wellicht over twee jaar.

 

Hoesje erom en klaar

Een refurbished iPhone is al eerder gebruikt en dat kun je aan de buitenkant wel een beetje zien, maar dat is niet erg, want hierdoor bespaar ik veel geld. Een hoesje om een telefoon vind ik normaal gesproken lelijk, maar bij Forza zit er standaard al een screenprotector en transparante hoes op. Daar ben ik stiekem best tevreden mee, want zo blijft mijn iPhone mooi en ben ik er misschien minder snel op uitgekeken. Ook zie je de schade die aan de buitenkant aanwezig is niet meer, dus het voelt ook net alsof je een nieuwe iPhone in je handen hebt. Ik heb refurbished iPhones ontdekt en als je bij de juiste partij uitkomt, doet dat nauwelijks onder voor nieuw. Ik ben verkocht!

refurbished iPhone
Geen reactie's

Geef een reactie