Elektrische handschoenen: zo houd je je handen warm

Elektrische handschoenen: zo houd je je handen warm

Voorkom koude handen in de winter dankzij elektrische handschoenen van BERTSCHAT®. De elektrische handschoenen zijn er in verschillende soorten en maten. Een breed scala aan elektrische handschoenen wordt er geboden op Comfort-Producten. Hieronder wordt uitgebreid uitgelegd wat de voordelen zijn van elektrische handschoenen en waar je op kan letten.

De warmste elektrische handschoenen

Om te beginnen: wat zijn de warmste elektrische handschoenen? Dat zijn de handschoenen met Dual Heating, deze techniek zorgt ervoor dat de gehele hand verwarmd wordt. Zowel de binnenkant als de buitenkant van de handschoenen wordt verwarmd. Daarnaast bieden elektrische handschoenen met 3M Thinsulate en Hipora® de hoogste isolatiewaarde. Dit betekent dat de warmte het beste vastgehouden wordt, waardoor je ook op een lager niveau kan verwarmen. Met als gevolg dat je langer kan verwarmen. Want hoe hoger de warmte instelling, hoe warmer de handen, echter gaat dit ten koste van de verwarmingsduur, aangezien dit simpelweg meer energie kost.

Op zoek naar soepele elektrische handschoenen?

Kijk dan eens bij onderhandschoenen. Deze elektrische handschoenen zijn flinterdun en passen onder elke andere handschoen. Ideaal als je buiten in de tuin werkt of werkhandschoenen dient te dragen. Hierbij zijn ook verschillende mogelijkheden: een handschoen waarbij de gehele bovenkant van de hand wordt verwarmd en de Dual Heating variant waarbij de gehele hand van onder naar boven verwarmd wordt.

Liefhebber van wanten?

Dan kunt u ook bij Comfort-Producten terecht. Deze elektrische handschoenen zijn te krijgen in verschillende edities: Limited, PRO en Dual Heating. Hierdoor is er altijd voldoende keuze voor de elektrische handschoenen die bij jouw doeleinden passen.

Maximaal verwarmen?

Er zijn verschillende keuzes. Standaard wordt de 2.600 mAh accu bijgeleverd, hier kan je ongeveer 2 tot 8 uur verwarmen. Afhankelijk van de warmtestand. Ook goed om te noteren: omgevingstemperaturen hebben ook invloed op de verwarmingstijd. Hoe kouder de temperaturen, hoe meer moeite de accu’s moeten doen om de elektrische handschoenen warm te houden. De meest gekozen modellen zijn de Dual Heating elektrische handschoenen of wanten met 3.000 mAh accu’s. Ook perfect voor een simpele wandelen tot aan een wintersport vakantie. Als je echt van extra vermogen wil genieten, kan je altijd een extra accu-pack bijbestellen. Hierdoor kan je non-stop verwarmen. Doordat de accu’s USB-Oplaadbaar zijn, kan je tijdens het gebruik de andere set accu’s herladen (via een powerbank bijvoorbeeld).

Wil je helemaal winterklaar zijn? Dan kan je ook eens een kijkje nemen bij de verwarmde sokken. Het mooie is dat de accu’s uitwisselbaar zijn, dus deze accu’s passen ook op de elektrische handschoenen. De sokken zijn er ook in drie verschillende edities: Basic, PRO en Elite. Allerlei sokken hebben hun eigen specificaties. Ook zijn er oplossingen voor kleding, alle producten worden aangedreven met een powerbank en of accu’s

Elektrische handschoenen
Geen reactie's

Geef een reactie