Decoratie ideeën voor dit seizoen

Decoratie ideeën voor dit seizoen

Het is bijna kerst en misschien heb jij de kerstboom ook al thuis staan! Maar wil jij je huis nog wat vrolijker versieren in de winter? Wij helpen je met deze tijdloze tips!

Lichtjes

Oké, misschien een beetje cliché, maar dat is dan ook omdat lichtjes elk jaar in de winter leuk blijven. Haal bij de intratuin een slinger met lampjes en hang die op in je woonkamer of slaapkamer. Lichtjesslingers komen voor in wit licht of warm geel licht, zo kun jij kiezen wat het beste bij je huis past. Dat geeft sfeer!

Kaarsen

Kaarsen gaan heel goed in combinatie met andere sfeerlichten. Je kunt voor kaarsen een speciaal plateau halen, waar je alle kaarsen bij elkaar zet, of juist kleine kaars lichtjes door je hele kamer verspreiden – doe het hoe jij het wil! Kaarsen komen voor in allerlei kleuren, vormen en soorten. Wil je grote gekleurde kaarsen die een heerlijke geur verspreiden? Een lavender geurkaars is dan geschikt voor jou. Toch liever kleine kaarsjes die niet zo erg opvallen, dan kun je kiezen voor waxine lichtjes.

 

Tafelkleden

Om je huiskamer wat sfeer te geven kun je ervoor kiezen om een luxe kleed over de eettafel heen te doen. Je kunt kiezen uit één strakke kleur of meerdere designs die passen bij dit seizoen van het jaar. Dit geeft een mooie en feestelijke uitstraling waar je zeker een tijdje van kunt genieten. En nog een voordeel: je tafel wordt niet meer zo snel vies.

Bloemen

Bloemen staan eigenlijk elk jaargetijde wel mooi in huis, maar voor de feestdagen in de winter kun je speciale boeketten krijgen. Deze boeketten zijn speciaal samengesteld voor de wintermaanden en bevatten dan ook bloemen die speciaal bij de winter passen. Je kunt er ook voor kiezen om je thuis met losse bloemen te versieren, maar dit kost wel iets meer werk qua verzorging. Bloemen bestellen als extra decoratie om je huis wat gezelliger te maken is zeker geen slecht idee.

decoratie-ideeen
Geen reactie's

Geef een reactie