De voordelen van een SUV

De voordelen van een SUV

Is de tijd aangebroken voor een nieuwe auto? Dan is het goed om van te voren uitgebreid onderzoek te doen naar de verschillende type auto’s. In deze blog delen we de voordelen van een SUV om je zo te helpen een betere beslissing te nemen.

Populaire keuze

De SUV is al jarenlang een zeer populair type auto en groeit nog steeds in populariteit. De stoere uitstraling en ruimte maken deze auto geliefd bij zowel gezinnen als jonge stellen. Iedereen rijdt graag in een ruime SUV. Doordat er veel aanbod is, is een SUV ook vaak prijstechnisch een verstandige keuze. Zelfs van de kleinste modellen is er tegenwoordig een SUV versie met meer ruimte, dus ook voor de kleinere portemonnee is er genoeg aanbod.

Ruime binnenkant

Het grootste voordeel van een SUV is de ruimte. Door het grotere frame heeft een SUV genoeg ruimte om bagage te vervoeren zonder dat je de achterbank hoeft neer te klappen. Zo kun je met het hele gezin op vakantie en alle koffers meenemen in de kofferbak.

De ruime binnenkant zorgt er ook voor dat iedereen voldoende been-en arm ruimte heeft. Ook achterin. Zo rijdt iedereen comfortabel mee. Niet alleen jonge kinderen, maar ook volwassenen zitten heerlijk achterin.

Comfortabel rijden

Door zijn hoge wegligging is een SUV een van de meest comfortabele type auto’s om in te rijden. De hoogte creëert een goed wegenoverzicht waardoor je snel kunt participeren op het andere verkeer. Daarnaast vinden veel mensen de hogere instap van een SUV ook erg fijn. Helemaal als je rugklachten hebt, is het fijn om deze hogere instap te hebben. Wat ook meehelpt aan het comfortabel rijden is dat SUV´s vaak betere vering en schokdemping hebben. Hierdoor schud je niet de halve auto door als je over slechtere wegen rijdt.

Betere wegligging

Een SUV is een zware auto en heeft daardoor een stabielere wegligging. De weersomstandigheden in Nederland worden steeds extremer en dan is het fijn om een SUV te hebben die bij al deze weersomstandigheden stabiel op de weg blijft liggen.
Woon jij landelijk en heb je nog meer stabiliteit nodig? Steeds meer SUV’s hebben nu ook vierwielaandrijving. Daarvoor hoef je niet speciaal een Land Rover aan te schaffen.

De ideale auto

Ben jij overtuigd van de voordelen van een SUV en klaar om een SUV aan te schaffen? Dan kan dit een aardig kostenplaatje worden. Hoewel de SUV populair is, is het ook een van de duurdere autotypen.

Wil je toch een SUV? Dan zou je er ook voor kunnen kiezen om een gebruikte occasion te leasen. Dit zijn vaak jonge occasions van een paar jaar oud, voorzien van alle moderne technologieën voor een betaalbare maandelijkse prijs. Dit soort jonge, gebruikte occasions kun je leasen via Private lease used. Zij hebben zich gespecialiseerd in jonge lease occasions. Je betaalt bij hen een vast maandelijks bedrag voor het leasen van de auto en je kunt iedere twee tot vier jaar weer een nieuwe auto uitkiezen. Zo rijd je altijd in een relatief nieuwe SUV voor een overzichtelijke, maandelijkse prijs.

Gebruikte SUV leasen
Geen reactie's

Geef een reactie