De voordelen van digitale folders

De voordelen van digitale folders

Op mijn brievenbus hangt zo’n verschrikkelijk lelijke Nee Nee sticker. Behalve dat het me dagelijks een wandeling van 15 meter heen en terug naar de brievenbus scheelt heb ik deze sticker ook, omdat ik de hoeveelheid papier die via de brievenbus binnenkwam enorm vond. Nadeel is nu wel dat ik geen folders meer krijg van de winkels en supermarkten hier in de buurt. Tijd om te beginnen met digitale folders, want als alleenstaande vader wil je toch graag zo voordelig mogelijk je boodschappen doen.

Geld besparen met folders

Als ik boodschappen doe, dan is dat vaak bij de Lidl of de Plus. De Plus bezoek ik vaak samen met mijn moeder en naast dat het gezellig is, kun je af en toe ook een fijne aanbieding delen. In de digitale Plus folder staan vaak “twee voor de prijs van één aanbiedingen” terwijl we helemaal niet zulke grootverbruikers zijn. Eerlijk zullen we alles delen is dan het devies. Op deze manier bespaar je toch weer een paar Euro.

Het goed doornemen van de folders is sowieso een geldbesparende maatregel, want als je alles een beetje plant bespaar je zomaar 25% op je boodschappen. Zonder dat ik van mijn vaste merken afwijk pak ik iedere week wel meer dan tien Euro voordeel op een boodschappenkar en dat is niet niks! Het voordeel komt voornamelijk van de houdbare artikelen als frisdrank en chips. Verse groenten en non-food artikelen, zoals WC-papier haal ik uit de Lidl Folder. De Lidl heeft zonder twijfel het beste groente en fruit van alle supermarkten.

Je bent ecologisch echt lekker bezig

Naast dat de digitale folders goed zijn voor mijn portemonnee, zijn ze ook veel beter voor het milieu. Je bent ecologisch echt lekker bezig als je niet iedere week een kilo oud papier af moet voeren. Beter voor de bomen, geen inkt dat afgebroken moet worden en ook het bleken van papier is niet meer nodig als iedereen netjes online de folders leest. Daarbij zitten de folders tegenwoordig in zo’n vieze plastic verpakking en ook die is killing voor het milieu.

Door gebruik te maken van de digitale folders snijdt het mes voor mij dus aan twee kanten. Ik ben heel voordelig uit aan de kassa en ik doe ons milieu een plezier. Als iedereen dat zou doen zou de wereld een nog veel betere plaats zijn. Doe dus net als ik en lees al je folders online. Het enige nadeel dat ik kan verzinnen is dat je de aanbiedingen die voor jou interessant zijn niet kan omcirkelen met een viltstift. Verder ben ik helemaal voor digitale folders.

Voordelen digitale folders
Geen reactie's

Geef een reactie