Bruiloft voorbereiden: waar moet je allemaal aan denken?

Bruiloft voorbereiden: waar moet je allemaal aan denken?

Jullie gaan trouwen! Wat geweldig, dé mooiste dag uit jullie leven komt er bijna aan. Maar voordat de dag van de liefde gevierd kan worden, moeten er natuurlijk de nodige voorbereidingen worden getroffen. Wat wil je echt niet vergeten? Lees verder voor onze tips.

Trouwkaarten maken en versturen

Weten jullie wie jullie allemaal willen uitnodigen op de grote dag? Familie, vrienden, buren, collega’s en andere kennissen: het is mooi om de belangrijkste dierbaren erbij te hebben. Het is natuurlijk wel zaak om ze op tijd uit te nodigen, zodat ze de datum vrij kunnen houden! Hoe je de gasten uitnodigt? De leukste manier is én blijft toch wel door een mooie trouwkaart te sturen. Dat is zo speciaal! Natuurlijk willen jullie wel een persoonlijke kaart sturen, die goed bij jullie past. Daarom is zelf een trouwkaart ontwerpen zo’n tof idee. Het werkt eigenlijk heel eenvoudig! Vervolgens kunnen jullie een kaart sturen waar jullie echt trots op zijn.

Outfits kopen

Op de trouwdag is het belangrijk om er op jullie best uit te zien. Ga daarom op zoek naar dé outfit. Of het nu een jurk of een pak is: je weet zelf het best wat je wilt dragen op deze bijzondere dag in je leven. Ga naar deze droomoutfit op zoek! Je kunt een passessie plannen met dierbaren, om samen te beslissen welke outfit je kunt kiezen. Dat is een leuk onderdeel van de voorbereiding van de bruiloft.

Ringen uitkiezen

Willen jullie na de bruiloft een ring dragen? Dan is het zaak om de ring uit te gaan kiezen samen. Het werkt het best om naar een juwelier toe te gaan, die jullie hierbij helpt. Denk natuurlijk alvast na over de voorkeuren. Goud of zilver, met of zonder steen, opvallend of subtiel? Er is veel om uit te kiezen.

Locatie afhuren

Het is leuk om de bruiloft op een prachtige locatie te vieren. Of misschien zijn er wel meerdere locaties om aan te denken, zoals het gemeentehuis, een restaurant en een feestlocatie. Denk tijdig jullie wensen uit, en wacht niet te lang met het afhuren van de locatie. Met name gewilde trouwlocaties zijn soms al ver van tevoren verhuurd. Hoe eerder je contact opneemt, hoe beter!

Aankleding verzorgen

Met alleen de locatie zijn jullie er nog niet. Hoe zit het met de aankleding? Van meubilair tot bloemen, van serviesgoed tot rode loper. Het ligt maar net aan de locatie én aan jullie specifieke wensen hoeveel spullen er al aanwezig zijn en hoeveel jullie zelf nog moeten regelen. Een trouwplanner of -stylist kan jullie hierbij helpen. Al is het eigenlijk ook best leuk om er zelf mee aan de slag te gaan, mochten jullie daar voldoende tijd voor hebben.

Fotograaf zoeken

Nog een laatste belangrijke tip: ga op zoek naar een fotograaf. Het is immers zo’n speciale dag, daar willen jullie absoluut nog de beelden van terug kunnen zien na afloop! Er zijn gelukkig veel goede trouwfotografen te vinden.

Papablogger Tadaaz
Geen reactie's

Geef een reactie