5 tips voor de ideale vriendenbijeenkomst

5 tips voor de ideale vriendenbijeenkomst

Het is als papa zijnde belangrijk om af en toe even tijd voor jezelf te hebben. Dat je gezellig tijd door kan brengen met je vrienden en niet aan je kinderen hoeft te denken. Of er wel aan denken, maar hen ook de gelegenheid geeft om zich te vermaken. Een trampoline kopen voor je kinderen zorgt in elk geval dat zij daar geweldig veel plezier mee hebben. Dan kom jij mooi aan jezelf toe en is het tijd om plannen te maken voor een vriendenbijeenkomst. Daar komen de volgende 5 tips goed bij van pas.

1. Organiseer thuis een voetbalavondje
Voetbal is een van de populairste sporten onder mannen. Een van de tips voor een ideale vriendenbijeenkomst is dan ook het organiseren van een voetbalavondje. Dat betekent dat je bier en snacks in huis haalt op een avond dat er voetbal op televisie komt. De kinderen liggen dan wellicht al lekker in bed en jij hebt alle gelegenheid om er een leuke avond van te maken.

2. Regel een oppas
Het is ook mogelijk om buiten met elkaar te gaan voetballen, maar dan moet je wel even zorgen dat er iemand op de kinderen past. Regel een oppas als je geen partner hebt of als je partner niet thuis is. Als er een oppas is dan zijn er natuurlijk ook andere leuke activiteiten te doen, zoals samen joggen of mountainbiken.

3. Ga samen gamen
Ben je iemand die gamen helemaal fantastisch vindt dan is het ideaal om samen met je vrienden te gaan gamen. Dat is op afstand online mogelijk, maar het is nog leuker als je dat samen in je eigen huis doet. Het is ook dan ideaal om dat in de avond te doen als je kind lekker op bed ligt te slapen.

4. Ga poolen
Er zijn enorm veel sportactiviteiten die binnenshuis zijn uit te voeren. Poolen met je vrienden is daar één van. Je hebt alleen maar een pooltafel nodig om elke keer weer een leuke avond te beleven. Spreek anders met je vrienden een vaste dag in de week af om samen te gaan poolen. Dan kan je er ook nog een competitie van maken.

5. Maak plannen voor een weekendje weg
Er hoeft niet altijd een activiteit gekoppeld te zijn aan een vriendenbijeenkomst. Zo is het ook mogelijk om je vrienden uit te nodigen om plannen te maken om een weekendje weg te gaan. De wildste plannen vliegen waarschijnlijk over tafel en alleen dat is al voldoende om plezier te hebben.

vriendenbijeenkomst
Geen reactie's

Geef een reactie