Welke kinderschoenen kiezen

Welke kinderschoenen kiezen

Ongetwijfeld heeft uw baby nog steeds kwetsbare voeten, het minste ongemak kan een onbalans veroorzaken bij het lopen van uw kind. Daarom is het essentieel om de juiste schoenen te kiezen. Maar onvermijdelijk rijzen er een aantal vragen. Vanaf welke leeftijd en welk moment worden schoenen noodzakelijk voor uw kind? Zijn schoenen schadelijk voor hen of juist gunstig voor de goede ontwikkeling van de voetmorfologie van jonge kinderen? Wat soort schoenen kopen voor een jong kind? Hier zal u de antwoorden op deze vragen vinden.

Allereerst beginnen sommige kinderen rond hun 9 maanden te lopen, maar anderen wachten meer dan een jaar voordat ze beginnen te lopen, het is een kwestie van evolutie en niet van leeftijd op dit gebied. Voordat uw kind begint te lopen, is het niet nodig om hem schoenen te laten dragen, integendeel, dit kan schadelijk zijn voor de morfologie en groei van zijn voet en zijn hele been. Dus als uw baby begint te lopen en een tijdje alleen kan staan, kan het interessant zijn om op zoek te gaan naar schoenen.

Ten tweede, zoals hierboven gezien, kan het te snel aantrekken van schoenen schadelijk zijn voor uw kind. Maar waarom ? Een baby groeit heel snel hij kan een kledingmaat in een dag winnen en het geldt ook voor zijn voeten waardoor hij te strakke schoenen zou gaan dragen. Wanneer ze hun eerste stapjes zullen zetten, hebben ze hun kleine tenen nodig om de wereld om hen heen te kunnen balanceren en ervaren. Een vaak gebruikte metafoor is die van skischoenen, het is duidelijk dat skischoenen ons verhinderen om goed te lopen en onaangenaam voor ons zijn, en het geldt dus ook voor schoenen die te krap zijn voor een kind dat deze eerste stapjes zet. Zoals we hieronder zullen zien, moet je echter niet noodzakelijk alle soorten schoenen verbieden.

Laten we het tot slot hebben over het soort schoenen dat u voor uw kinderen kunt gebruiken. Voor een baby kun je zachtep sokken dragen om ze tegen de kou te beschermen, maar pas op dat je geen te strakke sokken aandoet die de groei en de morfologie van zijn voeten kunnen schaden, want vóór 18 maanden zijn hun voeten alleen van kraak gemaakt en en te strakke sokken / schoenen kunnen daarom zijn kleine voetjes vervormen. Daarna zal uw baby kruipen, op dit moment is het nog niet essentieel om schoenen te dragen, maar kleine pantoffels om zijn voeten op te warmen en hem te beschermen tegen wat zijn voeten kunnen tegenkomen zijn toegestaan en vormen geen probleem. Uw kind zet dan zijn eerste stappen, op deze leeftijd ontdekt en ervaart hij een nieuwe dimensie en het feit dat hij volledig op zijn benen rust. Op dit moment is het nog niet nodig om naar buiten te rennen en de coolste sneakers voor hem te kopen. U kunt hem echter kleine zachte leren schoenen kopen, maar absoluut zonder zolen, zodat hij deze nieuwe sensaties kan ontdekken terwijl hij zijn voeten beschermt. En ten laatste, wanneer uw kind zelfstandig loopt en weet op te staan zonder te leunen, hij nadert de leeftijd van 18 maanden of zijn kraakbeen verandert geleidelijk in bot. Het is tijd om echte schoenen met zolen voor hem te kopen, maar een nieuwe vraag rijst, welke schoenen moet je precies voor hem kopen? Het is het beste om schoenen aan te houden waar uw kind zijn tenen vrij kan bewegen, dus met een vrij brede teen en een lichte en flexibele stof. Wij hebben voor jullie deze kinderschoenen outlet gevonden die perfecte bij jongen kinderen passen.

Ik hoop dat dit artikel u meer zal opleveren en dat dit artikel u heeft geholpen bij het kiezen van de schoenen voor uw kinderen.

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.